All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Par iz Sjenice konačno uhapšen na Horgošu: Brutalno mučili i zapallili ljubavnika, pa pobegli u Nemačku

Oni su u Srbiju došli iz Nemačke

Supružnici Mubera i Senad Muhović koji se sumnjiče da su 23. juna u Sjenici ubili Anela Papića, uhapšeni su danas.

Kako nezvanično saznajemo, oni su u Srbiju došli iz Nemačke, a uhapšeni su na graničnom prelazu Horgoš.

Senad već nekoliko godina živi i radi u Nemačkoj, dok je njegova supruga Mubera sa decom za to vreme živela u Sjenici. Kad je Senad saznao da ga supruga vara sa Anelom u Sjenici, pojurio je iz Nemačke u Srbiju da se obračuna sa ženinim ljubavnikom.

– Dan uoči ubistva, u petak, Anel je svojim “pasatom” otišao do centra Sjenice. Pošto se nije vratio kući, njegov otac krenuo je da ga traži. Zvao je sina, ali ovaj mu se nije javljao. Posle ponoći pozvao je policiju i prijavio Anelov nestanak. Policija je brzo reagovala i ubrzo saznala da se Papić viđao sa Muberom, pa je istraga njegovog nestanka krenula u tom pravcu – govorili su izvori.

Policija je u subotu ujutro otišla do porodične kuće Senada i Mubere i tamo je saznala da su njih dvoje, zajedno sa decom, otišli u Nemačku.

– U tom trenutku se još nije znalo da je Anel ubijen. Policija je tragala za Anelovim vozilom i patrole su bile na terenu od trenutka kad je stigla o njegovom nestanku. Međutim, u popodnevnim satima je stigla prijava da je jedan mladić u selu Ponorac pronašao “pasat” kom je bila razbijena prednja šoferšajbna – priča isti izvor.

Mladić koji je pronašao vozilo nije primetio telo, koje se nalazilo pedesetak metara od automobila.

– Policija je počela pretragu terena oko napuštenog “pasata” i primetila tragove gareži na jednom mestu, gde su bile nagorele krpe i granje. Tu je pronađeno i nagorelo telo Anela Papića – dodaje isti sagovnornik.

Na Anelovoj glavi otkriveno je više teških povreda, koje mu je ubica najverovatnije zadao velikim kamenom, koji je kasnije pronađen u Papićevom “pasatu”.

Uskoro opširnije…

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top