All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Pala krv zbog oraha: Ubio rođaka u Kotor Varoši zbog STABLA DRVETA

– Pre podne su sedili ispred jedne trgovine i zavadili se oko stabla oraha – kažu meštani

Dragiša Cvijanović (59) iz Šipraga kod Kotor Varoša, u Republici Srpskoj, uhapšen je sinoć zbog sumnje da je sa dva hica iz pištolja ubio daljeg rođaka Radoslava Cvijanovića (41).

Zločin se dogodio oko 21.40 ispred kafe bara “Letnikovac” u Šipragama. Kako saznaju “Večernje novosti“, obojica su bila pod dejstvom alkohola, a ubistvo je prethodila svađa između njih. Prvo su se zavadili pre podne, da bi se sukob nastavio i naveče kada je Radoslav izudarao Dragišu, koji je otišao kući po pištolj i vratio se u “Letnikovac” i prema Radoslavu ispalio dva hica iz pištolja. Oba metka pogodila su ga u predelu grudnog koša.

U PU Banjaluka navode da je nakon ranjavanja Radoslav davao znake života i komšije su ga odvezle u Dom zdravlja u Kotor Varošu gde je, nakon prijema, podlegao. Dragiša je pobegao s mesta zločina i policija ga je pronašla i uhapsila u njegovoj kući.

– Izvršen je uviđaj i pronađen je pištolj kojim je ubistvo izvršeno. Sa lica mesta izuzeti su tragovi koji su upućeni na veštačenje, dok je telo žrtve prevezeno u Zavod za sudsku medicinu RS radi obdukcije – rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović

Meštani Šipraga pričaju da je do svađe došlo jer je Dragiša navodno posekao stablo oraha u Radoslavovoj šumi.

– Pre podne su sedili ispred jedne trgovine i zavadili se oko stabla oraha. Pili su celi dan i u međuvremenu su bili na zboru u susednoj Grabovici da bi po povratku u Šiprage otišli u “Letnikovac” gde su se ponovo zavadili i potukli. Dragiša je nakon toga otišao kući, vratio se s pištoljem i pred više svedoka je pucao u Radoslava – kažu meštani, dodajući da su bili šokirani jer niko nije mogao da pretpostavi da će se svađa pretvoriti u krvavi obračun.

Oni kažu da ni Radoslav ni Dragiša nisu oženjeni, niti imaju decu.

– Radoslav je dobar čovek. Živeo je s majkom i bavio se poljoprivedom. Ima dva brata i jedan živi i radi u Kotor Varošu, a drugi u Sloveniji. Dragiša je pre više od deset godina dao otkaz u “Železnicama RS” i od tada nije radio ništa. Živeo je od očeve penzije i po selu su ga zvali “Ležimir”. Njemu je jedan brat poginuo u ratu, dok drugi radi u Kotor Varošu – tvrde meštani Šipraga.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top