All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Paketi droge plutaju kod Dubrovnika: Izbacili ih sa glisera, neki su i dalje u moru, a neki su već stigli do plaže (FOTO)

Reč je navodno o desetak paketa umotanih u PVC foliju i oblepljenih selotejp trakom koji su bili u moru, a neki su završili na kopnu
Marihuana, pluta u Dubrovniku, Dubrovnik more
Foto: Dubrovački dnevnik

Dubrovčani su danas ostali više nego šokirani prizorom koji su imali priliku da vide duž cele obale. Na različitim lokacijama u moru, koje je pod nadzorom Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, pronađena je veća količina paketa marihuane.

Foto: Dubrovački dnevnik

Fotografije sumnjivih paketa poslao je čitalac Dubrovačkog dnevnika koji ih je ugledao kako plutaju na 50-ak metara udaljenosti od hotela Libertas Rixos, a nekoliko paketa more je izbacilo na plažu hotela Bellevue koje je ubrzo pokupila policija.

Foto: Dubrovački dnevnik

Reč je navodno o desetak paketa umotanih u PVC foliju i oblepljenih selotejp trakom koji su bili u moru, a neki su završili na kopnu.

Za Dubrovački dnevnik iz PU dubrovačko-neretvanske su potvrdili kako Pomorska policija pretražuje celu dubrovačku obalu.

Foto: Dubrovački dnevnik

Kasnije će se svakako pokušati utvrditi poreklo marihuane, ali sumnja se kako je izbačena iz glisera prilikom transporta prema nekoj od južnih ruta na relaciji Albanija, Grčka, Italija ili Crna Gora.

(Dijaspora News/Telegraf)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top