All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

OVO JE HEROJ IZ KRAGUJEVCA KOJI JE POGINUO U NESREĆI, ALI JE PRODUŽIO TUĐE ŽIVOTE: Miloševo (40) srce, jetru i bubrege dobilo četvoro drugih ljudi! (FOTO)

Kragujevčanin Miloš Petrović (40), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći i čija je smrt, zahvaljujući humanoj reakciji porodice, produžila čak četiri života, odnosno donirani su njegovo srce, jetra i dva bubrega, bio je poznati kragujevački muzičar, tačnije basista, tvorac grupe Bliks.

Petrović, kao jedan od najboljih ovdašnjih basista, nastupao je sa grupom Smak u decembru 2012. u Beogradskoj areni, Propagandom 117, Ivanom Bosiljčićem u pratećem bendu, a imao je i školu bas gitare. Pored toga, bio je u stalnoj postavci benda Prva liga bend.

 

Od Miloša se i na društevnim mrežama opraštaju prijatelji, kolege i poznanici.

– Basista, tvorac grupe Bliks, nastupao je sa Smakom, Propagandom, retko divan čovek, dobar prijatelj, otišao je sa ovog sveta…negde…nije više sa nama. Ako postoji bolje mesto, on je tamo. Miloševa porodica je njegove organe poklonila i spasiće 4 života. Nek mu je večna slava i hvala- objavljeno je na pomenutoj stranici.

Kragujevčanin Miloš Petrović (1979-2019) biće sahranjen sutra u 13 časova na Bozmanu.

 

dijaspora.news/kurir.rs

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZDVAJAMO

To Top