All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Ovako se bahate bogata deca Venecuele dok narod gladuje: Među njima su i Čavezove ćerke koja su zaboravila na očeve reči (FOTO)

Dok građani Venecuele često nemaju šta da jedu, oni uživaju u luksuznim putovanjima i odsedaju u skupim hotelima

Štekovi dolara, poziranje sa pop zvezdama i život u najraskošnijim hotelima na svetu – bogata deca venecuelanske socijalističke elite ne znaju ništa o bedi koja vlada u njihovoj zemlji. Među njima je i ćerka lidera Venecuele, Uga Čaveza, koja važi za najbogatiju ženu u državi.

Najstarija ćerka lidera socijalističke revolucije Uga Čaveza, Marija Gabrijela (38), navodno je najbogatija žena Venecuele, sa ličnim bogatstvom većim od četiri milijarde dolara, skrivenim na bankovnim računima širom Evrope.

Marija Gabrijela. najstarija ćerka Uga Čaveza, važi za najgobatiju ženu u Venecueli Foto: Profimedia

Svoje ogromno bogatstvo stekla je dok je nezvanično igrala ulogu prve dame, nakon što se njen otac, predsednik, razveo od svoje druge žene.

Čavez je Mariju Gabrijelu proglasio “mojim junakom” kada je apelovala na kubanskog vođu Fidela Kastra za pomoć nakon neuspelog pokušaja državnog udara 2002. godine, prenosi Dejli mejl.

Međutim, izgleda da je Gabrijela, kao i ostala deca socijalističke elite, zaboravila na Čavezov moto “biti bogat je loše”.

Iako se ona skriva iza diplomatskog imuniteta zbog uloge “alternativnog ambasadora Venecuele u UN”, njena mlađa sestra je pobegla iz zemlje nakon reakcije javnosti jer “divlja svojim bogatstvom”.

Gabrijela (levo) i Rosines (desno) sa ocem Foto: Profimedia

Rosines Čavez (21) ukrcala se u avion za Pariz u roku od nekoliko sati nakon što je 2016. godine objavila fotografiju na kojoj pozira sa dolarima.

Sada Rosines uživa u bezbrižnom studentskom životu na Sorboni, dok nastavnici u Venecueli praktično rade besplatno, a njihove plate su mizerne zbog hiperinflacije.

Fotografija zbog koje je Rosines pobegla u Pariz Foto: Privatna arhiva

U međuvremenu, naslednik njihovog oca ponaša se još bahatije, a svi pamte njegov luksuzni obrok u restoranu u Turskoj.

Nekoliko meseci ranije, sinovi supruge predsednika Madura Josval Gavidia Flores i Valter Gavidia Flores potrošili su 45.000 dolara na ekstravagantan boravak od 18 noći u hotelu Ric u Parizu, gde su sobe koštale 591 dolar za noć, a doručak se doplaćuje 40 dolara.

Njihov hotelski račun jednak je mesečnoj plati 2.000 Venecuelaca.

Ova bogata deca snimljena su i u najboljim restoranima i prodavnicama odeće i nakita u Madridu, kao deo njihovog raskošnog života, dok njihov otac vodi zemlju u propast.

Madurom sin Nikolasito nije bahat kao njegova polubraća, ali je poznat po tome što je zapretio Donaldu Trampu da će pucati i zauzeti Belu kuću ako američka vojska napadne tokom parlamentarnog govora 2017. godine.

Veliku pažnju javnosti privlači i ćerka Diosdada Cabela, Madurovog člana Narodne skupštine i oružanih snaga, Danijela, zbog svog atraktivnog izgleda i raskošnim životm.

View this post on Instagram

Feliz viernes les desean estos ojos ¿De? #amor

A post shared by Daniella Cabello -Fan (@daniicabello11) on

Njen dečko je latinski pop pevač Omar Acedo.

https://www.instagram.com/p/BhrKOg-D4TL/?utm_source=ig_embed

 

Javnosti su poznati i nećaci prve dame Venecuele i Madurove supruge Silije Flores, Efrain Antonio Campo Flores i Franki Francisko Flores, koji su uhapšeni 2017. i osuđeni na po 18 godina zatvora zbog krijumčarenja 20 miliona dolara vrednog kokaina u SAD preko Haitija.

Dijaspora.news/(Telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top