All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA MUNDIJALA: Luka Milivojević je u Rusiji POKUŠAO DA IZAZOVE PUČ! Selektor Krstajić SPREMA OSVETU!

Selektor Srbije Mladen Krstajić u podne saopštava spisak igrača za Ligu nacija. Orlovi će u septembarskim okršajima igrati u Litvaniji i na stadionu Partizana protiv Rumunije.

Izvesno je, međutim, da na spisku od reprezentativaca koji su učestvovali na Mundijalu neće biti Luke Milivojevića, rekordera Branislava Ivanovića ,Antonija Rukavine, kao ni golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

I dok su Ivanović i Rukavina završili reprezentativnu karijeru, Milivojevića neće biti među “izabranima” jer je posle meča sa Brazilom u poslednjem kolu SP izneo primedbe na račun rada selektora Krstajića.

FOTO: STARSPORT©

Šta stoji iza cele pozadine, objasnio je pomoćnik vođe nacionalnog tima Milan Obradović.

– Tokom prvenstva u Rusiji bilo je brojnih pokušaja da fudbalski menadžer Fali Ramadani preuzme “brigu” o nekoliko reprezentativaca iz nacionalnog tima i u tome je imao veliku podršku svog igrača Luke Milivojevića. S obzirom na to da im to tada nije uspelo, išli su toliko daleko u svemu da su hteli da izazovu puč u reprezentaciji pred utakmicu protiv Brazila – otkrio je Obradović.

FOTO: AP

Proslavljeni reprezentativac tvrdi da je Milivojević odlučio da napadne Krstajića, da bi ispalo da je zbog tih izjava sklonjen iz tima, a ne zbog onoga što je radio u Rusiji.

– Ako je želeo nešto da kaže, što to Luka Milivojević nije rekao po završetku šampionata u Rusiji, nego dva dana pre objave spiska selektora Krstajića za predstojeće utakmice u Ligi nacija? Pa zato što želi da stvori utisak u javnosti da ga u nacionalnom timu nema zbog tih izjava – jasan je Obradović.

 

FOTO: EPA/MARTIN DIVISEK

Pomoćnik selektora je uveren da Ramadani i Milivojević i dalje žele da destabilizuju reprezentaciju Srbije.

– Ubeđen sam da nije slučajno da se Luka Milivojević baš sad oglasio i da je ovo samo još jedan u nizu pokušaja Falija Ramadanija da se destabilizuje reprezentacija Srbije. On to radi jer mu nije dozvoljeno da radi šta god poželi i sa kim god hoće – rekao je Obradović.

 

Informer

Foto: Starsport, Dado Đilas

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top