All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Otkriven BIZARAN razlog zbog kojeg je M.S. (15) zapalio beskućnika u Zemunu

Iako najmlađi, upravo je M.Š. bio vođa grupe koja se tri sata iživljavala nad Milivojem

Beskućnika Milivoja P. (58) u Zemunu je zapalio maloletnik M.S. (15), a kako je istraga utvrdila, on je to uradio zbog dve hiljade dinara.

Prema pisanju beogradskih medija, M. Š. je jedan od petorice osumnjičenih za užasan napad koji se odigrao u napuštenoj fabrici, prilikom kojeg je nesrećni čovek zadobio 70 odsto opekotina po telu.

Iz policije se saznalo da, iako najmlađi, upravo je M.Š. bio vođa grupe koja se tri sata iživljavala nad Milivojem.

– On je nakon hapšenja sproveden u Tužilaštvo za maloletna lica. Inače, reč je o tinejdžeru koji živi u Zemunu. Drugi uhapšeni M.Ć. je poreklom sa Kosova, a u Beogradu se upoznao sa maloletnikom. Njemu je takođe određeno zadržavanje do 48 sati – objašnjava izvor iz istrage.

Kako je tvrdio Milivoje, on nikada ranije nije video ove nasilnike i ne zna zašto su ga napali i zverski mučili.

Napadači su ga najpre probudili udarcima, a onda su ga na smenu tukli. Dok su ga dvojica držala, treći ga je udarao, a ostali su “navijali” i tako u krug. U jednom trenutku jedan od njih je iz džepa izvadio klešta i počeo njima da udara Prašića po šakama, pri čemu mu je izlomio prste, a onda je dok su ga ostali držali počeo da mu čupa nokte.

Nakon iživljavanja, jedan od napadača je odnekud doneo benzin, polio beskućnika i zapalio ga. Prašić je ispričao policiji da su ga monstrumi šutirali i cerekali se dok je goreo, nakon čega su pobegli.

Iz VMA su rekli da su povrede veoma ozbiljne.

 

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top