All for Joomla All for Webmasters
Sport

OTKRIVAMO: Evo ko je dao ime Tari Đoković, ćerki Jelene i Novaka

Dobro došla, Tara! Ovo je poruka brojnih Đokovićevih prijatelja, članova porodice, fanova… Svi su srećni što su Novak i Jelana, tri godine nakon rođenja sina Stefana – dobili ćerku!

Kurir je prvi objavio, još proletos, da naš teniski as čeka ćerkicu, a sad saznajemo i to da je ime Tara izabrala Jelena, pošto je Nole dao ime Stefanu.

– Nismo u zemlji, ne mogu sada mnogo da pričam. Srećni smo zbog dolaska Tare na ovaj svet – poručila je Dijana iz Monte Karla, gde je privatnim avionom stigla zajedno sa sinovima Markom i Đorđem.

Jelena Đoković se porodila u Monte Karlu, u kompleksu „Grejs Keli“, gde po zvaničnom cenovniku porođaj košta 5.000 evra, a svaki naredni dan se doplaćuje sa po 1.000 evra. Na vest o dobijanju ćerkice Novak je reagovao zagrlivši sina Stefana.

– Sine, dobio si sestru – glasno je uzviknuo srećni Nole.

U Monte Karlu se nalaze i Jelenini roditelji i sestra Marija.

Svi zajedno će, kako dolikuje, proslaviti rođenje Tare Đoković. Nema sumnje da je Novak spremio dovoljan broj majica za cepanje, a očekuje se da mu se u Monte Karlu pridruže i dugogodišnji prijatelji i saigrači iz reprezentacije Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić. Prestižni grend slem US open igra se bez njih, ali ne mari – ipak se rodila Tara Đoković!

Podelio s fanovima
BEKER: SJAJNE VESTI OD JELENE I NOVAKA

I Boris Beker javno je pokazao impresije što je Novak Đoković po drugi put postao otac.

– Sjajne vesti od Jelene i Novaka! Dobili su zdravu devojčicu zvanu Tara – napisao je Beker na Tviteru i izazvao buru oduševljenja među svojim i Noletovim fanovima.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top