All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Otet putnički avion na Malti, otmičari prete da će se RAZNETI BOMBOM!

Putnički avion na letu iz Libije otet je i iz do sada nepoznatih razloga preusmeren ka Malti, gde je i sleteo. Ovu informaciju na svom Tviter nalogu objavio je premijer Malte Džozef Muskat.

“Rojters” je naveo da su otmičari pretili da će razneti avion bombom. Njihovi zahtevi za sada nisu poznati. Prema pisanju portala “Times of Malta”, jedan od otmičara ima nekoliko ručnih granata.

 Policijske i spasilačke službe su u stanju pripravnosti. U pitanju je let 8U209 “Afriqujah Airways-a”, koji je inače trebalo da leti na domaćoj liniji iz grada Sabe na jugozapadu Libije do Tripolija.

U pitanju je avion “erbas A320”, a u njemu se nalazi 118 putnika. Avion je, prema pisanju “Malta today” portala, sleteo na aerodrom u Malti.

Informed of potential hijack situation of a #Libya internal flight diverted to #Malta. Security and emergency operations standing by -JM

– Tačno je da je letelica iz Libije nezakonito sletetla na teritoriju Malte. Međutim, za sada je prerano donositi bilo kakve zaključke, sve dok ne saznamo više informacija o razlozima takvog događaja – kratko je saopštio portaprol Međunarodnog aerodroma na Malti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top