All for Joomla All for Webmasters
Planeta

OTAC PRODAO ĆERKICU (1) NA INTERNETU ZA 7.800 EVRA DA ISPLATI KOCARSKE DUGOVE: Ženi rekao da je odveo kod svoje majke, a onda je pronašla SNIMAK u telefonu! (FOTO, VIDEO)

Muškarac na jugozapadu Kine uhapšen je jer je prodao svoju ćerku na internetu za 7.800 evra kako bi isplatio svoje kockarske dugove.

Muškarac, koji je identifikovn po prezimenu Điang, prodao je dete paru nakon što je upao u dugove kockanjem preko interneta.

Nezaposleni muškarac odveo je svoju jednogodišnju ćerku od kuće i rekao svojoj ženi da će devojčica ostati kod bake.

Prošlog novembra, Điang je svojoj supruzi rekao da će ostati sa njegovom majkom u gradiću koji je oko 140 kilometara udaljen od njihove kuće.

Majka je postala sumnjičava nakon što se nije čula sa ćerkom skoro tri meseca. Svaki put kad bi pitala muža o tome gde se njihova ćerka nalazi, davao joj je različite izgovore za odlaganje njenog povratka.

FOTO: PRINTSCREEN/ TWITTER

Zabrinuta majka je u februaru proverila telefon svog muža i otkrila snimak razgovora između njega i kupaca njihove ćerke. Istog dana sastala se sa svekrvom, koja joj je rekla da joj je dete odvedeno pre nekoliko nedelja.

Majka je odmah prijavila incident policiji, a muž je pobegao. Nakon istrage, policija ga jepronašla u jednom hotelu krajem februara.

FOTO: PRINTSCREEN/ TWITTER

On je priznao da je dugovao veliku sumu i odlučio se za ekstremne mere nakon što je video post na internetu o usvajanju dece.

Điang je lagao i kupcima, paru kome je prodao dete da više ne može da priušti da odgaja devojčicu jer se razveo od supruge i oba roditelja su mu umrla.

Devojčica je pronađena i vraćena majci.

Dijaspora.news/Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Twitter

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top