All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Otac iz lovačke puške pucao u vrata, pa ranio usvojenog sina koji se zaključao u sobu posle svađe

Barska policija uhapsila je M.R. zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija u naselju Popovići.

Sumnja se da je, M. R. nakon kraće verbalne rasprave sa N. R. (66), uzeo lovačku pušku i otišao do prostorije u porodičnoj kući u kojoj se oštećeni radi svoje bezbednosti nalazio zaključan.

– Nakon pretnji, M. R. je u cilju nasilnog ulaska u prostoriju, sumnja se, iz lovačke puške ispalio tri metka u cilndar sobnih vrata, koja nije uspeo da otvori, ali je od posledica ispaljenih hitaca oštećeni zadobio lakše telesne povrede leve i desne podlaktice – kažu u saopštenju.

Povređenom je ukazana lekarska pomoć. Pretresom porodične kuće policajci su pronašli i oduzeli određenu količinu razne pištoljske i lovačke municije. Nadležni državni tužilac je naložio da se M. R. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično jelo izazivanje opšte opasnosti i krivično delo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top