All for Joomla All for Webmasters
hronika

OSUĐEN NA 16 GODINA ROBIJE ZBOG ZLOSTAVLJANJA MENTALNO ZAOSTALE PASTORKE: Obljubio devojčicu (9), pa je podvodio drugarima da plati račun za struju

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Višeg Suda u Negotinu i pravosnažno na 16 godina robije osudio Ljubišu K. (72) iz Aleksandrovca, koji je od 2013. do februara 2018. godine podvodio i na seksualne odnose primoravao svoju mentalno zaostalu pastorku B. V. (15).

Kako je ustanovljeno, on je svoju pastorku prvi put obljubio kada je imala samo devet godina, a kasnije ju je, uglavnom da bi platio račune za struju, podvodio i drugim licima. Sve je otkriveno kada je devojčica februara 2018. pobegla od kuće i sve prijavila policiji.

N. M. (72), iz Zaječara, kome je Ljubiša K. podvodio pastorku da bi platio račun za struju od 11.000 dinara, odmah je priznao delo i sklopio sporazum o priznanju krivice, na osnovu čega mu je izrečena kazna od godinu dana zatvora.

Ljubiša K. se, međutim, žalio na odluku Višeg suda, ali je Apelacioni sud to odbacio i potvrdio presudu, kojom je ovaj čovek iz Aleksandrovca pravosnažno osuđen na 16 godina zatvora zbog produženog dela obljube nad nemoćnim licem i trgovinom ljudima.

 

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/Večernje novosti/ FOTO: Shutterstock/Ilustracija)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top