All for Joomla All for Webmasters
hronika

ON JE UBICA KNELETA: Žestoki momak s beogradskog asfalta oslobođen je zbog nedostatka dokaza, njegovo telo nikad nije nađeno (FOTO)

Ubistvo Aleksandra Kneževića Kneleta, jednog od žestokih momaka s beogradskog asfalta, značilo je početak krvave serije ubistava u Beogradu.

Imao je samo 21 godinu kada je 28. oktobra 1992. likvidiran u čuvenom apartmanu 331 hotela “Hajat” u Novom Beogradu.

Tvorac čuvene dizel – generacije žestokih momaka pronađen je u toj sobi, kako mrtav leži na stomaku, a na ogledalu je krvlju bila ispisana poruka “broj 1”.

Iako je uvek nekoliko puta proveravao koga pušta u sobu, a pištolj u ruci navodno držao čak i kada su mu u posetu dolazili bliski prijatelji, kobnog dana napadača je pustio u sobu.

“Bio sam na uviđaju u sobi 331 hotela Hajat kada je Knele ubijen. Ležao je na stomaku, upucan s leđa. Mislimo da su u sobi bile dve osobe, jedna koja je očigledno imala nešto da mu saopšti i stajala je ispred njega, i druga, koja mu je stavila pištolj na potiljak i naterala ga da klekne na kolena. Na ogledalu je bio ispisan broj 1, što je možda bila poruka da je Knele prvi sa spiska za odstrel”, ranije je objasnio bivši funkcioner beogradske policije, iz odeljenja za krvne delikte.

Za Kneletovo ubistvo bio je osumnjičen Ćentin zet Miodrag Cvijetinović zvani Miša Tajger, koji je kasnije pušten iz zatvora usled nedostatke dokaza. Njemu je, kako je ranije objavljivano, u zatvoru Ćenta slao mnogo novca tako da je Miša kupio naklonost zatvorenika i stražara.

Ekskluzivna fotografija: Miodrag Cvijetinović zvani Miša Tajger

Gepostet von Legende devedesetih am Montag, 1. Juli 2019

Navodno, samo jedan dečko rešio je da mu se suprotstavi, ali ga je Miša pretukao. Ćenta ga je jednom posetio i rekao da je sve sređeno, nakon čega je Tajger oslobođen zbog nedostatka dokaza.

Ubrzo nakon toga Cvijetinoviću se gubi svaki trag, a upućeni u istragu kažu da je najverovatnije ubijen, a njegov leš uništen.

Miodrag Cvijetinović, zvani Miša Tajger uhapšen je za Kneletovo ubistvo. U zatvoru mu je Ćenta slao mnogo novca tako da…

Gepostet von Legende devedesetih am Donnerstag, 18. Februar 2016

Miša je takođe hapšen za ubistvo Darka Stanojevića, Kneletovog nerazdvojnog druga sa kim su ubice ušle u Kneletovu sobu pod pretnjom. Sumnja se da je Darko ubijen jer mrtva usta ne govore.

Kada je Voja Amerikanac ubio Ćentu, Bojan Petrović koji je pretendovao da preuzme podzemlje, zajedno sa još par ljudi među kojima je bio i Miša, otimaju i muče Voju dok nije priznao da je ubio Ćentu, sve to snimaju, a onda ga ubijaju. Vrlo brzo ih stiže osveta. Bojan je izrešetan sa svojim telohraniteljem, a Mišino telo nikad nije nađeno i vodi se kao nestao.

 

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/Espreso)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top