All for Joomla All for Webmasters
hronika

ON JE DAO BRATANCIMA PO TABLETU EKSTAZIJA: Majka primetila da se mališani čudno ponašaju! NOVI DETALJI DRAME U NOVOM PAZARU

Pripadnici kriminalističke policije u Novom Pazaru uhapsili su u sredu ujutru Pericu D. iz ovog grada zbog sumnje da je prethodne večeri mališanima od tri i šest godina dao opojnu drogu, kako se pretpostavlja, po tablu ekstazija!

Deca su u utorak uveče hitno primljena u Zdravstveni centar u Novom Pazaru, i po vestima iz te zdravstvene ustanove njihovo zdravstveno stanje juče je bilo zadovoljavajuće, a deca su van životne opasnosti.

– Deca su u bolnicu primljena u stanju omamljenosti. Hitno je urađeno ispiranje želuca, odnosno detoksikacija po protokolima utvrđenim za slučajeve trovanja, a za svaki slučaj konsultovali smo i naše kolege u Beogradu oko toga šta preduzeti. Kako se pretpostavlja deca su primila po jednu tabletu ekstazija, što je, kada se uzme u obzir njihova telesna težina, kao da je odrasli čovek uzeo pet ili šest tableta ekstazija odjednom. Njihovo zdravstveno stanje jutros je dobro – rečeno nam je u Zdravstvenom centru Novi Pazar.

Prema nezvaničnim podacima deca kojima je osumnjičeni dao ekstazi su sin i ćerka njegovog brata. Kada je i kako osumnjičeni iskoristio priliku i deci dao drogu, za sada nema informacija. Nezvanično, majka dece primetila je da se deca čudno ponašaju pa je reagovala a zatim su deca hitno prebačena u bolnicu.

Za osumnjičenog Pericu D. u Novom Pazaru se zna da je do sada više puta osuđivan zbog krivičnih dela vazanih za drogu i krađe, a prema ovim podacima on se nedavno vratio iz zatvora.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati a zatim će uz krivičnu prijavu za krivična dela nelegalno posedovanje droge i omogućavanje uživanja droge biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Kako saznajemo, posle prijave trovanja dece drogom, izvršen je i pretres prostorija u kojima osumnjičeni živi a nađena je manja količina droge.

 

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/Z.Š.)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top