All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

Okončana potraga za bebom koja je oteta u Sarajevu: Uhapšena lažna medicinska sestra koja je zaključala tetku i zgrabila dete (VIDEO)

Policija u BiH tragala je danas za bebom starom svega deset dana, koju je jutros iz porodičnog doma otela lažna patronažna sestra! Tužitelji Kantona Sarajevo i pripadnici MUP-a KS, uz osistenciju OSA-e, pronašli su živu i zdravu bebu. Pronađena je u hostelu “Ferijalac” u Sarajevu oko 22.15 sati.

Prema prvim informacijama dečak je živ i zdrav, bez ikakvih zdravstvenih poteškoća, ali je poslat na lekarske preglede.

Žena koja ga je otela je uhapšena i odvedena na kriminalističku obradu.

Podsećamo, lažna patronažna sestra ušla je danas u stan roditelja da bi, kako je kazala, pregledala bebu.

Unutra se s muškim novorođenčetom dana nalazila tetka Nađa Mehdi. U jednom momentu lažna patronažna sestra zgrabila je bebu i istrčala napolje, gde ju je čekao saučesnik u automobilu, nakon čega su pobegli.

Kako prenosi Avaz, lažna medicinarka iskoristila je priliku kada je tetka bila u kupatilu da ukrade dete i pobegne. Ona je tetki rekla da je u kupatilu nešto prosula i da to treba da se počisti.

U jednom momentu lažna patronažna sestra zgrabila je bebu i istrčala napolje, gde ju je čekao saučesnik u automobilu, nakon čega su pobegli Printskrin/Radio Sarajevo

Kada je tetka krenula u kupatilo, lažna patronažna sestra ju je zaključala i pobegla sa bebom.

Majka deteta nije bila prisutna kada se otmica dogodila, jer je otišla u Opštinu da prijavi bebu, jer njen suprug nije mogao da dobije slobodan dan na poslu.

(dijaspora.news/avaz.ba)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top