All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

OGLAS BOSANCA HIT U SVETU: Prodaje se Yugo 45 SPECIJALIZOVAN za borbu protiv NLO! (FOTO)

Državljanin BiH objavio je u oglasima da prodaje automobil “jugo 45” koji je umotan u aluminijumsku foliju i ima “NASA” satelit na krovu i tvrdi da je neobični dizajn urađen ciljano, jer je automobil nevidljiv radarima NLO.

U opisu se navodi da je vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Raspolaže sa 1.066 konjskih snaga, a maksimalna brzina nije poznata.

 

 FOTO: PRINTSCREEN/ HALO OGLASI

“Od opreme za zemaljsku upotrebu poseduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip up sajlu za šlepanje, ambijetalno osvetljenje (više od 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta sveta, mobilni svetleći radio (BT, FM, USB, AUX), ćip tunning STAGE X i urađene mape glavnog računara. Vozilo nije uočljivo na putu, tako da se može koristiti i za druge svrhe, najčešće preljube”, stoji u opisu.

FOTO: PRINTSCREEN/ HALO OGLASI

Uz vozilo dolazi i “oprema za svemir”: satelitski komunikator svih mogućih frekvencija podešenih tako da ne ometaju vazdušni saobraćaj, može locirati više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svetlosnim godinama), obložen je folijom neprobojnom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema.
Uz vozilo dolaze i svemirska odela. Početna cena je 999,99 konvertibilnih maraka (510 evra), a vozilo se navodno nalazi u Banjaluci.

 

FOTO: PRINTSCREEN/ HALO OGLASI

Ono što je nasmejalo mnoge jeste da se vozilo može dobiti u zamenu za “običnu civilnu varijantu, krave, koze, svinje i ajkule, ali da drakule ne prolaze”.

Ovaj oglas je izazvao veliku pažnju, objavljen je pre 20 dana, a o njemu sada pišu mediji iz regiona, ali i strani, među njima i Dejli mejl.

(dijaspora.news/klix.ba)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top