All for Joomla All for Webmasters
hronika

OBRAČUN ZBOG ĆEVAPA – RANILI STEFANA R. (30)! Evo zašto je ekipa malog Šijana potegla ORUŽJE ispred fast-fuda. Devojke se umešale u SVAĐU, a onda radio i pištolj

Trojica mladića, među kojima je i vanbračni sin Zorana Šijana, potukli se sa dvojicom muškaraca, a potom ranili Stefana R., koji je zajedno s policajcem u civilu pokušao da ih spreči da nasilno upadnu u taksi

Vukašin Šijan (20), vanbračni sin pokojnog vođe nekadašnjeg “surčinskog klana” Zorana Šijana, uhapšen je zajedno sa svojim prijateljima Stefanom Suvajcem (19) i Nikom Kantarom (20) nakon što su se juče potukli sa dvojicom muškaraca, a potom zapucali iz pištolja na policajca u civilu i ranili prolaznika Stefana R. (30) u šaku leve ruke.

Kako Kurir saznaje, pucnjavi je prethodila svađa ispred restorana brze hrane, u novobeogradskoj ulici poznatoj kao “dolina gladi”. Trojica nasilnika pokušala su da preko reda kupe hranu, zbog čega su se sukobili sa dvojicom drugih kupaca.

 

Bili sa dve devojke

– Video sam da su dva momka čekala u redu ispred tog lokala. Nedugo zatim došla je grupica od tri mladića i dve devojke. Bili su bučni i nadmeni. Tražili su da naruče preko reda dok su drugi momci pokušavali da ih umire – rekao je očevidac ovog nemilog događaja.

Kako kaže, u raspravu su se potom umešale devojke koje su bile u društvu Šijana i njegove ekipe.
– Počele da vrište i da brane dvojicu momaka s kojima su se ova trojica potukli. Ubrzo su pobegli u pravcu Ulice Džona Kenedija – kaže naš sagovornik.

Kako za Kurir otkriva izvor iz istrage, kulminacija nasilničkog ponašanja trojice mladića usledila je kad su pokušali da zaustave taksi.

Napad na taksistu

– Taksista nije hteo da im otvori vrata, a oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policajac u civilu koji nije bio na dužnosti. On je zajedno sa svojim prijateljem Stefanom R. priskočio taksisti u pomoć, nakon čega su mladići potegli oružje i ranili Stefana u šaku – rekao je Kurirov izvor.
Vukašin i dvojica njegovih drugova su potom pokušali da zaustave drugo vozilo, ali ih je policajac tu savladao i pozvao kolege, koji su ih uhapsili.

– I dalje nije poznato ko je od trojice mladića pucao na prolaznika, ali će to biti utvrđeno istragom – završava naš sagovornik.

Vukašin je, inače, najmlađi sin Zorana Šijana, koga je dobio iz veze s komšinicom Goranom Zoricom, koja je ujedno bila prijateljica njegove tadašnje žene, pevačice Goce Božinovske.

 

 

Tužno
Imao samo tri nedelje kad mu je otac ubijen

Zoran Šijan otpočeo je vezu s Vukašinovom majkom u trenutku dok je još bio u braku s Gocom Božinovskom, s kojom je već imao dvoje dece, ćerku Zoranu i sina Mirka. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. rodila najmlađeg sina, samo tri nedelje pre nego što je ubijen.

Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gordanu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Bivša drugarica je tvrdila da pevačica nikad u toj kući nije ni živela. Po sudskoj odluci Goci je pripala kuća, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.

 

 

Goca Božinovska u šoku
Vukašin je mirno dete

Pevačica Goca Božinovska kaže da je čula da je polubrat njene dece priveden, ali da ne zna detalje.
– Zaista sam u šoku, on je jedno toliko dobro i mirno dete, koje uopšte nije iz tog filma. Nema nikakav dosije, niti se tuče, upada u frke, zaista normalno dete. Kako sam čula, on se slučajno zadesio u tom društvu – objasnila je Božinovska, čiji se sin Mirko druži s polubratom.

Često u problemima
Mirkova burna prošlost

Za razliku od mlađeg brata Vukašina, koji se dosad nije mnogo eksponirao u javnosti, Mirko Šijan često je upadao u probleme i završavao na stranicama crne hronike. Tako je pre dve godine bio osumnjičen da je nožem povredio mladića na Kopaoniku, a zbog nasilničkog ponašanja u leto 2015. proteran je iz Crne Gore.

Nekoliko meseci kasnije u džipu u kojem je bio suvozač, kako su mediji prenosili, pronađena je droga. Verovalo se da je mladi Šijan skrivio udes kad se svojim vozilom zakucao u pripadnike SAJ, ali je njegova majka Goca tvrdila da je ona vozila.

 

 

Dijaspora.news/( Kurir.rs / B.Travica – J. Ivić / Foto: Printscreen Instangram – Vladimir Šporčić – Printscreen Facebook – Damir Dervišagić – Dragana Udovičić)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top