All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

O OVOME PRIČA CELA BiH: Proročica iz Brčkog nije predvidela da će joj lopovi ukrasti 850.000 maraka

Meštani Brčkog juče su se hvatali za glavu i pitali kako Nizama Al Raisa, u narodu poznata kao proročica, kraljica Nizama, nije uspela da predvidi da će lopovi, pod okriljem noći, provaliti u kuću njene majke i ukrasti joj 850.000 maraka, koje je stekla proricanjem sudbine i lečenjem.

Nizama je ogromno bogatstvo stekla reklamirajući nadprirodne sposobnosti, gostujući u emisijama koje su u ponoćnim terminima emitovale lokalne televizije. Neki od tih nastupa trajali su i po više od dva sata, sve dok to Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) nije zabranila. Nizama je potom prepoznala potencijal društvenih mreža, gde je nastavila da se reklamira.

 

Ona za sebe kaže da je “doktorka za lečenje Kuranom”, a u prijavi koju je podnela policiji, stajalo je da su joj ukradeni i zlato i dokumenti, ali je istraga pokazala da, ipak, nedostaje samo novac.

 

Meštani za Nizamu kažu da ona o svojim poslovima može napisati knjigu. Ona je kupila veliki objekat nekadašnjeg salona nameštaja u Brčkom i preuredila ga u poslovni i stambeni prostor.

 

FOTO: PRINTSCREEN AVAZ.BA/G. BOBIĆ

Na telefonski broj koji je istaknut na ulaznim vratima njene kuće, niko se juče nije javljao.

 

Prodavci cveća u obližnjem rasadniku, uz magistralni put Tuzla – Orašje, kažu da su čuli za pljačku, ali da Nizamu juče niko nije video.

Meštani u Ceriku s nevericom komentarisal su pljačku. Jedna od meštanki, na naše pitanje čime se to Nizama bavila, začuđeno je pogledala i rekla novinarima: “Ne znate čime se Nizama bavila! Pa, to čitav svet zna. Kraljica je savetima i natprirodnim moćima lečila druge i pomagala im. Neka sada sama sebi pomogne i otkrije ko je izvršio pljačku”.

 

Halid Emkić, šef Operativno-komunikacijskog centra Policije Brčko distrikta, potvrdio je da je pljačka prijavljena.

Nizama se, inače, zvanično predstavlja kao duhovna isceliteljka, vidovnjakinja, parapsiholog i bioenergičarka. Kaže i da skida crnu magiju, uklanja uroke i slične stvari. U svojoj biografiji navodi da otklanja ludilo, depresiju i noćno mokrenje, strah, bolove u telu, glavobolju, sterilitet, tegobe u želucu i govorne mane. Izrađuje i amajlije za bračnu sreću, porodično blagostanje, biznis, ljubav, školu i štiti firme i biznismene od zla.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top