All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

NOVI DETALJI NEVIĐENE PORODIČNE TRAGEDIJE KOD ZADRA: Lucija (28) se vratila sa posla, a onda je usledio užas!

ZADAR – Vrsi, malo turističko mesto kod Zadra, zavijeno je u crno. Nezapamćena tragedija u kojoj je otac (56) ubio svoju 28-godišnju ćerku iz vatrenog oružja zaprepastila je rodbinu, meštane i sve koji su ih poznavali.

Lucija J. (28) je odradila je smenu u prodavnici do 14 sati u Viru i vratila se kući, a posle dva sata upucao je rođeni otac. Neki pričaju da je otac M.J. (56) ubio ćerku (28) u hodniku ili u kuhinji, a zatim izašao na terasu i presudio i sebi.

“Sad svi mogu da pričaju ko je kakav život vodio, ali to nema smisla. Oboje su bili dobri ljudi, a šta se i zašto dogodilo znaju samo oni. Otac je bio pomorac i nedavno je napravio i tri apartmana. Ćerki je hteo da kupi i automobil da lakše ide na posao. Ne mogu da verujem da je ubio. To nije moguće”, plačući je  ponavljala rođaka.

Kaže da je jedina promena koju su u poslednje vreme primetili to da je otac jako smršao. Policija je do kasno sinoć obavljala uviđaj i nije dozvoljavala pristup mestu tragedije.

Kako su za Večernji list rekle  komšije u vreme ubistva u kući su navodno bile i supruga i druga ćerka ubice, kao i baka koja je navratila iz susednog sela. Hitna pomoć prvo je odvezla sestru, a zatim i majku ubijene dvadesetosmogodišnjakinje.

“Svađa, neslaganje oko načina života, ma ništa ne može da bude razlog da otac ubije ćerku. Ali, da se dogodi tako nešto, uprkos svađama, niko nije mogao da nasluti, baš niko”, kažu komšije porodice u kojoj se dogodila tragedija.

Navodno je jedan od njih začuo pucnjeve i na terasi i video mrtvo telo 56-godišnjaka nakon što je počinio samoubojstvo.

“Svađali su se, to se znalo. Neki kažu da su oboje imali kratak fitilj i sličan karakter, ali opet niko nije mogao da pretpostavi da bi moglo da se završi ovakvom tragedijom”, kažu Vršani.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top