All for Joomla All for Webmasters
STARS

NOSIM VERSAĆE GAĆE OD 188 EVRA I ZADOVOLJAN SAM: Svi su gledali kako BOGATI ALBANAC kiti Sandru Afriku ZLATOM, a sada otkrio ODAKLE MU MILION DA SREDI VILU SA BAZENOM!

Šenki Maslani iz Aračinova u Makedoniji živi svoj Versaće san, a u nedavnom intervjuu otkrio je kako je zadovoljan svojim životom.

Njegova kuća, okućnica, automobili, nameštaj…jednostavno sve što poseduje je oblepljeno logom Versaće, a Šenki je nedavno otvorio čak i kafić koji – pogađate – nosi naziv “Versaće”.

Ovaj prebogati Albanac ističe da su svi proizvodi koje on ima originalni i da ih kupuje u Italiji. Za to sve mu je, svakako, potrebna ozbiljna zaliha novca, a Šenki je objasnio da ga je zaradio zahvaljujući trgovini automobilima.

Foto:PRINTSCREEN FOKUS. MK

“Uređenje kuće i bazena me je koštalo oko milion eura. Sve originalne proizvode kupujem u Italiji. Već dvanaest godina radim, imam dobar posao i nije mi žao da trošim novac na nešto što je neka vrsta mog znaka raspoznavanja. U ormaru mi je bukvalno sve Versaće – od kape do čarapa. Nedavno sam kupio bokserice od 188 eura i čarape od 45 eura. Živim svoj Versaće san i zadovoljan sam”.

“Stalno dobijam ponude od raznih TV stanica u regionu koji žele da dođu kod mene i snime me, da urade intervju. Javljaju se iz Srbije, sa Kosova, Albanije… Nisam prihvatio nikakvu ponudu jer sam zauzet i imam obaveze. A znam da bi oko mene imali veoma interesantnog materijala jer svako ko je došao da me poseti, bio je zapanjen i oduševljen.

Foto:Printscreen

Kada mi dođu gosti sa strane, onda vide da se i ovde u Makedoniji može lepo da se živi, ako se vredno radi. Ne planiram da se ovde zaustavim, ukrasiću kafić, baš kao što sam ukrasio moj dom i automobile. To je moj veliki ćef i ispunjava mi život”, poručuje Šenki.

Foto:Espreso

Dijaspora.news/Kurir.rs, Novi ba / Foto: Printscreen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top