All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Nikola Kojo bukvalno ispsovao Sašu Jankovića zbog Nebojše Glogovca; Janković odgovorio: Nikola, oružje si najličnije osvete

Glumac Nikola Kojo podelio je danas na društvenoj mreži Tviter fotografiju koju je na Instagramu objavila supruge Saše Jankovića, a na kojoj je i pokojni glumac Nebojša Glogovac. Uz fotografiju, poznati glumac napisao je i objavu u kojoj nije štedeo lidera Pokreta slobodnih građana.

– Tako..nek se klanja sad u tvojoj montaži..nek doprinese tvojoj veličini! Kad je nuđeno da govori u kampanji: “Previše je nacionalan”.MUP M – napisao je Kojo pored pomenute fotografije. Ubrzo potom, usledila je i druga objava.

– I ovo je sigurno bolje nego korišćenje mrtvih glumaca u “Zalupi vrata”…ipak je Glogi svežiji…a i džabe je? Jel’ da? G..a jedna…- napisao je poznati glumac.

Uskoro je na ove objave reagovao i Saša Janković, navodeći da je Kojo “oružje najličnije osvete i da čini ljudsku nepravdu”.

Foto: Twitter / screenshot

– Nikola, sreli smo se nekoliko puta u životu, pričali jednom, možda dvaput, površno. Ta mržnja nije stvarno tvoja, osoba koja ti je usadila nije ti prijatelj ništa više no što je danas meni. Oružje si najličnije osvete i činiš ljudsku nepravdu. Ta uloga te nije dostojna – napisao je Janković.

Inače, Nikola Kojo podržavao je Pokret slobodnih građana, čiji je Janković lider, ali mu je kasnije uskratio podršku.

(dijaspora.news/blic)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top