All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Nikola je u jeftinom avionu sreo MOĆNOG POLITIČARA i nije mogao da vjeruje kako se on ponašao (FOTO)

Mladom Hrvatu, koji je avionom niskobudžetne kompanije “Eurovings” putovao iz Barselone za Beč, samo jedna scena na aerodromu pokazala je svu dubinu razlika između njegove i drugih zapadnih zemalja.
Svoje iskustvo podijelio je na Fejsbuku profilu, a sigurno smo da bi se gradjani svih balkanskih država složili s njim!

– I tako sjednem ja sinoć na let iz Barselone za Beč, putujem niskobudžetnom kompanijom (Eurovings), kad ulazi neka poznata faca, vidim klinci se slikaju s njim, odrasli ga pozdravljaju. Pitam stjuardesu ko je, kaže austrijski kancelar Sebastijan Kurc. Dakle, austrijski kancelar je uredno čekao sa svim ostalim putnicima niskobudžetni let koji je kasnio dva sata, sjeo u ekonomsku klasu, bez delegacije, obezbjeđenja i ostalih pi****ija, bez kojih naši političari ne mogu niti do WC-a – napisao je on.

Nikola koji je svjedočio ovoj neobičnoj situaciji, još više se iznenadio onim što je uslijedilo.

– Kad smo sletjeli u Beč mislio sam da će ga barem tamo dočekati obezbjeđenje. Međutim čovjek izađe kao svi ostali putnici, sam pokupi svoj prtljag i napusti aerodrom sam samcat – napisao je on.

Nije mogao, a da ne uporedi ovu sa balkanskim prilikama.

– I onda povuci paralelu s našim političarima koji su si umislili da su Bogovi, svi odreda Sanaderi, Vidoševići, Milanovići, Kolinde, Plenkovići i drugi… – zaključio je Nikola.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top