All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

NEVIDJENI SEKS SKANDAL U TIRANI: Veselji uhvaćen u ŠVALERACIJI sa ženom HAŠIMA TAČIJA: Potpuni HAOS među albanskim vođama!

Predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji i predsednik Kosova Hašim Tači mrze se kao da nisu od iste sorte! Razlog za ovoliku mržnju nije političke prirode, već se u politiku umešala – jedna žena! I to Ljumnija Tači, supruga Hašima Tačija.

Cela priča je zapravo počela kada su obaveštajne službe provalile da je Veselji bacio oko na atraktivnu Ljumniju, a da mu ova, navodno, nije ostala dužna.

Ova saznanja potvrđuje i naš dugogodišnji obaveštajac Božidar Spasić, koji otkriva da su provaljeni čak i štekovi po kojima se viđaju ljubavnici.

– Tačiju su te delikatne informacije dostavile turske tajne službe. Žena i njegov politički rival viđeni su tri puta u restoranu, ali najčešće se švaleracija organizuje na različitim izletima, uglavnom po državnim vilama i lovačkim kućama na Brezovici i Šari. Tokom leta omiljeno im je bilo da se spuste do Drača ili nekog drugog mesta na albanskom primorju. Tači je bio ljut kao ris kad je saznao i kažu da ne može da veruje šta mu žena radi. Sad ga Turci redovno obaveštavaju i čeka se njegova reakcija – priča Spasić.

On podseća da je Tači pre nekoliko godina već imao lom sa Ljumnijom, koja je htela da ga ostavi zbog oficira Kfora iz britanskog kontingenta.

– Ona je tada viđana sa ovim gospodinom i na izletima, ali i u Bondstilu. Ona je u tu bazu ulazila skoro kao u svoju kuću. To je bilo toliko ozbiljno da je ona maltene otišla kada je krenulo „čišćenje“. Sve se brzo zataškalo, ona se vratila Tačiju, a Britanac je suspendovan. Ljumnija je zajedno sa sestrom učestvovala i u bahanalijama sa oficirima Kfora, pa su je uhvatili. Tači je brzo demantovao to, tvrdeći da je u tim bahanalijama učestvovala samo sestra njegove žene – otkriva naš sagovornik.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Kfor im nabija rogove

ALBANKE VOLE OFICIRE

Kako objašnjava Spasić, glavni paravan suprugama prištinskih lidera je humanitarni rad.

– Sve one žive u zlatnom kavezu, u vilama s bazenima i u četiri zida. Jedini izlaz im je humanitarni rad, u koji su ih uvukli stranci na Kosovu. Pa šta mislite zašto rukovodstvo Prištine ne podnosi kforovce i druge strance, a Albanke su poznate po tome što su slabe na oficire – kaže Božidar Spasić.

On objašnjava da albanski političari krive strance što su im „pokvarili“ žene:

– Pošto Ramuš Haradinaj vrlo dobro zna šta se radi, njegova supruga Anita je jedina koja ne posećuje te humanitarne žurke. Tači voli da se pravi evropejac, pa mu se sad to obilo o glavu.

dijaspora.news/kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top