All for Joomla All for Webmasters
Srbija

NEVEROVATNA STVAR SPASLA JE OCA MARIJANE MIĆIĆ SIGURNE SMRTI: Evo zašto PAKLENA naprava nije eksplodirala kako su ubice planirale! POGLEDAJTE!

Nebojša Mićić, otac voditeljka Marijane Mićić, povređen je u esksploziji automobila u Ulici vojvode Stepe, a neverovatna stvar spasla ga je sigurne smrti!

Naime, prema prvim i još nepotvrđenim informacijama, bomba je aktivirana u momentu kada je Mićić prelazio ležećeg policajca.

FOTO: KURIR

Kako Kurir saznaje iz istrage, prvi rezultati ukazuju na to da je paklena naprava zakačila “prepreku” na putu, što je promenilo smer, odnosno usmereno dejstvo eksploziva.

FOTO: JELENA RAFAILOVIĆ
Eksplozija je potpuno raznela suvozačev deo, tako da je Nebojša prošao sa lakšim povredama, odnosno zadobio je opekotine desne ruke i uha. Iako je malo verovatno to da je udar o ležećeg policajca aktivirao paklenu napravu, to nije sasvim isključeno, ali po svemu sudeći bomba je uključena daljinskom komandom.
FOTO: JELENA RAFAILOVIĆ
Na mestu nesreće ostao je krater na pešačkom prelazu, prečnika oko 40 cm, a dubine oko 8 cm. Kako saznajemo, detonacija je odbacila auto 15 metara, a Nebojša je tokom ispao iz auta.
On je inače sam bio u automobilu, dok je voditeljka Marijana izjavila da taj automobil nije njen i da se ne vodi na nju već sedam godina.
FOTO: DADO ĐILAS

Kako su nam ispričale komšije, Nebojša ima staklarsku radnju i u tom trenutku je krenuo na posao. Za oca poznate voditeljke Pinka imaju samo reči hvale i dodaju da su u čudu da se njemu tako nešto desilo.

Podsetimo, u Ulici vojvode Stepe kod broja 414 na Voždovcu, oko 14 sati došlo je do eksplozije automobila. Tom prilikom povređen je otac TV voditeljke Marijane Mićić.

FOTO: JELENA RAFAILOVIĆ
Odmah po prelasku 'policajca
ODMAH PO PRELASKU “POLICAJCA” AKTIVIRANA JE EKSPLOZIJA FOTO: JELENA RAFAILOVIĆ

U Hitnoj pomoći su potvrdili da je zadobio lakše povrede i da je prevezen u Urgentni centar, a kako nezvanično saznajemo Marijaninom ocu povređena je ruka i bubna opna.

(diajspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top