All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Nevana po povratku u otadžbinu: Jedna sam od retkih koja sam pevala na maternjem jeziku

Srpska predsatvnica pesme “Evrovizije” Nevena Božović vratila se u Beograd nakon što je na prestižnom takmičenju osvojila 17. mesto.

Kaže da je uspela da predstavi našu zemlju u najboljem mogućem svetlu i da su mnogi bili oduševljeni pesmom, izborom njene haljine i scenskim nastupom.

“Jedino mi je važno da me ljudi iz moje zemlje podržavaju, svake godine svaki predstavnik je osuđen na velike kritike i pre nego što ode i kad se vrati. Zahvaljujem se na ovakvoj podršci…Potpuno je drugačiji je osećaj kad pevate nešto što se vi napisali i morala sam nekako da se smirim i to je jedno sazrevanje mene kao muzičara”.

Dala je, kaže, svoj maksimum, ali da je očekivala bolji plasman.

“Dala sam svoj maksimum, ne samo tra tri minuta na sceni…trudila sam se da kada nas vide da je to delegacija Srbije i da sam ja jedna Srpkinja i da prikažemo ženu kakva jesam”, dodala je.

Osvnula se i na Madonin nastup, istakavši da nije baš iz Zelene sobe čula kako zvuči ali da je pop diva “bila veoma prijatna”.

“Obratila se svim učesnicima i poslala poruku svima … Za svoje godine jako do bro izgleda, ona je zvezda, ali je začetnik mnogih žanrova”, istakla je Božović.

Naša predstavnica kaže da se na obazire na komentare koji su se pojavili i na samom Instagramu Evrovizije o njenom poreklu i stajlingu i da sa ponosom ističe da predstavlja Srbiju po treći put.

 

Dijaspora.news/TV Prva

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top