All for Joomla All for Webmasters
Makedonija

Neuhranjena beba sa nagnječenjem lobanje i hematomom na mozgu primljena u skopsku bolnicu: Majka tvrdila da je pala sa kreveta (VIDEO)

U Urgentni centar u Skoplju juče 7. jula primljena je jednogodišnja devojčica sa prelomom lobanje i krvarenjem u mozgu. Beba od 14 meseci je dehidrirala i neuhranjena je. Pored deteta, medicinsku pomoć tražila je i njena majka koja je isečena po telu koje je prekriveno modricama.

Majka je prvo rekla da je dete palo sa kreveta. Međutim, lekarski pregledi pokazali su da povrede nisu mogle da nastanu na taj način. Takođe je utvrđeno da je devojčica imala i povredu potkolenice koja nije lečena. Zabrinjavajuće je što se ne zna kako je došlo do povreda.

– Devojčica je primljena juče u popodnevnim časovima, sa telesnim povredama koje ukazuju da se možda radi o zlostavljanju. Preduzete su sve mere da se stabilizuje stanje deteta – rekao je direktor klinike za Sitel.

Pogledajte video:

Medicinsko osoblje imalo je problema da bebi pruži pomoć jer nisu mogli da joj pronađu venu.

Iz makedonske policije navode da rade na slučaju. Za sada ne daju informacije o tome kad i kako je jednogodišnja beba zadobila povrede.

Majka je puštena na kućno lečenje jer su njene povrede bile površinske

(dijaspora.news/telegraf.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top