All for Joomla All for Webmasters
hronika

NEMANJA (15) SA 150 NA SAT SE ZAKUCAO U DRVO I POGINUO! Planirali proslavu njegovog rođendana, pa otišao kući! Poslao drugu poruku, 20 minuta kasnije POGINUO!

Nemanja Lazarević (15) posle druženja s prijateljima otišao kući, ali je odlučio da ponovo izađe kada ga je devojčica s kojom je bio u vezi pozvala da se vide

Nemanja Lazarević (15) iz sela Pudarci kod Beograda nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je upravljajući očevim automobilom marke “mercedes” sleteo s puta između Pudaraca i Umčara i zakucao se u bagrem.

Jeziva nesreća desila se preksinoć oko ponoći, na oko 700 metara od porodične kuće Lazarevića, a da tragedija bude veća, maloletnik je za pet dana trebalo da proslavi 16. rođendan.

Sedeli u kafiću

Kako nezvanično saznajemo, tinejdžer je u trenutku nesreće vozio “mercedes” E klase preko sto na sat na nizbrdici. Njegovi prijatelji pričaju da je najverovatnije zbog neiskustva izgubio kontrolu i sleteo s puta, a druga pretpostavka im je da mu je možda iznenada pozlilo, jer je bio dijabetičar na insulinu.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

– Pre nesreće smo sedeli u kafiću u centru Umčara i dogovarali se o proslavi njegovog rođendana. Nemanja nikada nije pio alkohol, jer je bio dijabetičar. Pošto kafić radi do ponoći, on je s drugom koji živi blizu njega krenuo pola sata pre zatvaranja, odvezao ga je kući i poslao mi poruku: “Kući sam, pobratime, nema brige”. Dvadeset minuta kasnije dobio sam strašne poruke. Javili su mi da je stradao – priča S. D., Nemanjin prijatelj, koji ga među poslednjima video živog.

x 5 dana pre rođendana stradao
x 15 godina imao tinejdžer
x 150 na sat išao je “mercedes”

On dodaje da je kasnije saznao da su Nemanju zvali devojka i još nekoliko drugara.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

– Oni su sedeli u školskom dvorištu i zvali su ga da dođe. On je odlučio da ponovo sedne za volan i nastradao je. Ne znam da li mu je pozlilo ili je išao brzo pa nije mogao da se snađe. Inače, vozio je skuter, a auto svega nekoliko puta – priča S. D. i dodaje da je Nemanja bio dečko za primer.

– Bio je prva godina Ekonomske škole u Grockoj. Uvek nasmejan i spreman da pomogne – priča prijatelj boreći se sa suzama.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

Vatrogasci ga izvlačili

Komšije su ispričale da su čule prasak.

– Automobil je bio uništen do te mere da vozaču nismo mogli ni da priđemo. Bio je živ, čuli smo ga kako krklja. Izdahnuo nam je pred očima – priča komšinica koja je pozvala Hitnu pomoć.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Drugi komšija objašnjava da je tinejdžer najverovatnije išao prebrzo.

– Policajci koji su radili uviđaj pričali su da je išao oko 150 na sat. Na ivičnjaku s desne strane se vidi da ga je zakačio i da se od njega odbio i izleteo s puta. Udario je u bagremova stabla. S auta je otpala hauba, kao i hladnjak, volan, ključevi… Telo su jedva i vatrogasci izvukli. Izdahnuo je na prednjem levom točku – priča komšija dok nam pokazuje otpale delove “mercedesa”.

Porodica u suzama
Roditelji kukaju na sav glas

Nemanja Lazarević živeo je s ocem, majkom i mlađim bratom. Komšije su objasnile da su na mesto nesreće ubrzo došli i njegovi roditelji.

– Kukali su na sav glas i dozivali izgubljenog sina. Muka je to koju čovek ne može da poželi ni najvećem neprijatelju. Gledali su telo svog deteta kako ga izvlače iz smrskanog automobila. Strašno – kaže komšinica.

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/Jelena Rafailović/foto: Vlada Šporčić, instagram)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top