All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

NASAMARIO JE ZA SVE PARE: Amerikanki pokupio ušteđevinu od 270.000 dolara koristeći fotografije bivšeg ambasadora Albanije u BiH!

Dajana Standiš prošle godine bila je sigurna da je pronašla ljubav svog života.

Međutim, posle samo nekoliko meseci njena ljubav pretvorila se u noćnu moru, kada je shvatila da je čoveku sa nemačkim naglaskom,  koji je koristio fotografiju bivšeg ambasadora Albanije u Sarajevu Flamura Gašija dala kompletnu ušteđevinu.

 

“Nikad nisam mislila da mogu da se zaljubim u nekoga preko telefona. Ali on mi je govorio lepe stvari”, rekla je Standiš.

 

 

Novinarima je ispričala da se muškarac predstavio kao Džeri Majkl, odnosno nemački biznismen koji je radio na razvijanju projekata u Kaliforniji. Uprkos jasnom upozorenju na web stranici Match.com preko koje su se i upoznali, da korisnici ne bi trebali da daju novac ljudima koje upoznaju onlajn.

 

Standiševa je za samo nekoliko meseci izvršila hiljade uplata na račun Majkla. Kako kaže, On se žalio kako je zapao u tešku finansijsku situaciju i da mu je potrebna pomoć da pokrije pravne troškove.

Pregledom stanja na računima utvrdila je da je nepoznatom čoveku za samo nekoliko meseci uplatila 270.000 američkih dolara. Na osnovu fotografije koju je koristio Majkl utvrđeno je da se radi o fotografijama bivšeg ambasadora Albanije u BiH Flamura Gašija. Naime, Majkl je na platformi Match.com objavio fotografiju ispred Crkve Sv. Josipa na Marijin-Dvoru u Sarajevu, preciznije pored kipa Blažene Majke Tereze.

 

Mediji podsećaju kako je Gaši oženjen čovjek koji ima troje dece i da verovatno ne zna kako se njegove fotografije koriste u onlajn šemi. Detektivi koji su istraživali kompletan slučaj rekli su Dajani daih je imejl prepiska odvela do Južne Afrike i da ne postoje nikakve šanse da vrati svoj novac.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top