All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

NAJTUŽNIJA PRIČA SRUŠENOG AVIONA: Prelepa avijatičarka krenula na prvi let i POGINULA

Samo nekoliko sati pre nego što je poginula u stravičnoj avionskoj nesreći u Kolumbiji, lepa kopilotkinja Sisi Arias dala je izjavu za lokalnu televiziji.
Sedeći u kokpitu aviona, na svom prvom letu kao kopilot, 29-godišnjakinja koja je u Kolumbiji bila poznata i kao model rekla je da je ponosna što će avion u kome leti prevesti fudbalere brazilskog Šapekoensea na finale Južnoameričkog kupa u Medeljin.

“Jedna od stvari koje je vrlo važno znati jeste ta da jedna brazilska ekipa koristi bolivijsku kompaniju kako bi otputovala na finale u Medeljin”, rekla je mlada kopilotkinja svega nekoliko minuta pre nego što će avion poleteti na svoje poslednje putovanje, noseći u smrt 71 putnika.

Njena shrvana porodica danas govori kako njihov život bez nje više nikad neće biti isti.

“Draga sestro, propustiću bez tebe ostatak mojeg života. Nemam reči kojima bih opisao svoju bol, kao i bol svih koje si ostavila. Ti si najplemenitiji osoba koju sam ikad upoznao, nadam se da ćemo se  opet videti kad me Bog dovede do kraja moga puta. Moja iluzija da ću te opet videti živu je sada mrtva. Voleću te zauvek sestro moje duše”, rekao je njen brat.

Njen otac Horhe Arias, kolumbijski novinar, vest o smrti svoje ćerke video je na društvenim mrežama.

“Nadam se da će je Bog držati u svojoj milosti. Moja devojčice, volim te i uvek ću te voleti! Ljubavi moja, ne znam šta će mi život bez tebe. Sisita, bit ćeš moja devojčica zauvek”, rekao je.

 

(net.hr)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top