All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

NAJBIZARNIJA KRIMI PRIČA U SRBIJI Devojka (26) pljačkala PENZIONERE dok ih je oralno zadovoljavala!

A.Š. (26) iz Bora, uhapšena je zbog krađe bakra, da bi se kasnije utvrdilo da je mesecima pljačkala penzionere u ovom gradu, služeći se podmuklom prevarom, i to na dan kada bi im stizale penzije. Nakon hapšenja, policajac je A.Š. prepoznao i po porno snimku na kome je ona u glavnoj “ulozi”.

Foto: Profimedia

Desetine penzionera, uglavnom iz sela u okolini Bora, pored toga što su na dan kada bi podizali mirovinu ostajali bez novca, vrlo često bi završavali i sa prelomima nosa, ruke ili vilice. Rekonstrukcijom događaja bi uglavnom bilo utvrđivano da su za te povrede sami krivi, iako im je u tome ’’nesebično’’ pomagala A.Š. (26), iz Bora.

 – A.Š. je radila po ustaljenom i oprobanom receptu – priča izvor iz istrage, upoznat sa slučajem te devojke.

Ona bi 10. i 25. u mesecu stala ispred pošte i tu vrebala žrtvu, koju je birala po odelu i godinama. Uglavnom je reč bila o starijim ljudima iz sela u okolini Bora.

A.Š. bi, nakon što bi penzioner podigao novac, prilazila i nudila mu usluge oralnog zadovoljavanja. Čoveka koji bi pristao vodila je u park, koji je se nalazi preko puta SO Bor.

– Penzioneru bi A.Š. spuštala pantalone i donji veš, do ispod članaka, nakon čega bi počela oralno da ga zadovoljava. Dok je to radila, drugom rukom bi iz džepa penzionera ivadila novčanik – nastavlja naš sagovornik.

Čim bi se dokopala plena, A. Š. je bežala, a dok bi penzioner shvatio šta se desilo, ona bi nestajala sa njegovim novcem.

– Nekoliko penzionera je, kada bi videlo da A.Š beži i da su pokradeni, pokušalo da potrči za njom – Međutim, nekoliko puta se desilo da su se sapleli o sopstvene pantalone i padali, pa se dešavalo da završe u bolnici sa slomljenim nosem ili vilicom. Bilo je i slučajeva da je nekoliko penzionera prošlo sa slomljenom rukom, kojom bi pokušavali da, kada su videli da su se sapleli, ublaže pad – nastavlja naš sagovornik.

Snimljena tokom seksa, pa uhapšena zbog krađe bakra

– A.Š. je jedan od momaka, sa kojom je imala intimni odnos, snimio tokom tog čina, nakon čega je klip pustio u promet. Nedugo potom, A.Š je uhvaćena u krađi bakra u RTB-u “Bor” – nastavlja izvor.

Kada su je stražari doveli sa plenom u prihvatnu stanicu, jedan od njih je izvadio mobilni telefon i pustio taj klip A.Š.

– Pitao je da li je to ona, a kada mu je ona odgovorila da jeste, ponudila mu je da pređu u drugu sobu, uz uslov da je pusti – smeje se naš sagovornik.

Stražar je odbio ponudu A.Š. a protiv ove devojke sada se vodi nekoliko slučajeva u Osnovnom tužilaštvu zbog krađe.

– Pretpostavljamo i da je broj penzionera kojima je A.Š otela novac daleko veći, ali da oni to, zbog sramote, nisu prijavili – zaključuje naš sagovornik.

dijaspora.news/BLIC.RS

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top