All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

MONSTUM PRIZNAO UBISTVO ŽENE: Rekao da mu je prigovarala jer ne zaradjuje dovoljno sa svoje farme krava

Siniša Radovančev (50) iz Pančeva ni reč nije rekao u tužilaštvu, ali je u policiji priznao da je nožemubio Biljanu Mijatović (30) jer mu je prigovarala zbog male zarade sa njegove farme krava

Radovančev je ćutao, pognute glave, na saslušanju u Višem tužilaštvu. Dok je Siniša bio u tužilaštvu, pedesetak rođaka i prijatelja je ispratilo Biljanu na večni počinak, piše Informer.

U pančevačkom tužilaštvu navode da je Radovančev bio veoma utučen kad je doveden na saslušanje.

– Sedeo je pognute glave, gledao u jednu tačku na podu i ni reč nije hteo da kaže o ubistvu supruge. Nije se ni žalio, ni plakao, samo je bledo gledao u pod. On je, međutim, odmah posle ubistva kazao policajcima da mu je Biljana prigovarala jer im njegov sin iz prvog braka, koji se brine o porodičnoj farmi krava, ne šalje dovoljno para – kaže naš izvor.

Foto: Facebook/Biljana Mijatovic Novi Profil

Nakon saslušanja, Radovančevu je određen pritvor do 30 dana. Dok je Siniša ćutke slušao obrazloženje zašto je zadržan u pritvoru, Biljana je sahranjena na pančevačkom Novom groblju.

Sanja Patalov Stojadinović, direktorka Centra za socijalni rad u Pančevu, izjavila je za Informer da je ova ustanova reagovala iste večeri kada se odigrao zločin u pančevačkom naselju Sodara.

– Deca su odmah zbrinuta. Na lice mesta su izašle socijalne radnice koje su bile u pasivnom dežurstvu i deca su sada na bezbednom. Ceo tim je angažovan na nalaženju najboljeg rešenja za njih. Što se bebe tiče, nađeno je trenutno najbolje rešenje za nju, a stručnjaci Centra će u narednom periodu biti angažovani na radu sa 12-godišnjom devojčicom, koja je svesna zločina koji se odigrao – rekla je Sanja Patalov Stojadinović.

Foto: Facebook/Biljana Mijatovic Novi Profil

Na pitanje ko sada brine o bebi, ona je indirektno rekla da je privremeno smeštena u hraniteljsku porodicu.

– Mi nemamo smeštaj za tako malu decu, a ne mogu vam reći gde se beba nalazi – kazala je ona.

Siniša Radovančev se tereti za takozvano obično, a ne teško ubistvo. Za ovo krivično delo preti mu maksimalna kazna zatvora od 15 godina. U međuvremenu, on će po svemu sudeći ići na psihička veštačenja kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv prilikom zločina.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top