All for Joomla All for Webmasters
Srbija

MONSTRUOZNO: Gej banda DROGIRALA PA SILOVALA sina srpskog političara!

Montruozna gej banda harala je Beogradom, koristeći takozvanu “drogu za silovanje”! Akcija policije otpočela je kada je sin poznatog političara sve prijavio ocu.

Velika akcija hapšenja dilera koji su rasturali tečni ekstazi, zvani droga za silovanje, otpočela je nakon seksualnog zlostavljanja sina jednog poznatog političara u kom su učestvovala osmorica muškaraca, otkriva Kurir.

Podsetimo, prošle nedelje uhapšeni su Uroš Kosanović (33), član LDP, Slavko Vraničić (34), Željko Radujković (27) i Dragan Nasković (44) zbog sumnje da su prodavali ovu sintetičku drogu. Kako naš izvor objašnjava, svemu je prethodila prijava političara, kome je navodno sin silovan upravo uz upotrebu ovog narkotika.

Preživeo pakao

– Mladića koji ima oko 18 godina napala je grupa od osam muškaraca. Navodno su svi imali seksualne odnose sa tinejdžerom koji nisu bili na dobrovoljnoj bazi. On je bio omamljen drogom GHB, a kada je došao svesti i shvatio šta mu se dogodilo, počeo je njegov pakao – priča naš izvor blizak istrazi.

Silovatelji su nastavili da ga terorišu.

– Hakovali su sve njegove profile na društvenim mrežama za upoznavanje. Nastavili su da mu prete na sve načine da ih ne bi prijavio. Čak su mu pretili da ne sme ništa da ispriča! Pokušavali su da izvuku i materijalnu korist, ali je tinejdžer sve ispričao ocu, koji je potom incident prijavio policiji – rekao je naš sagovornik iz istrage.

Međutim, četvorka koja je privedena prošle nedelje ne dovodi se u vezu sa ovim silovanjem.
– Uhapšeni mladići se ne sumnjiče za silovanje, a ispituje se da li su oni prodali narkotike muškarcima koji su napali tinejdžera. Policija je tada pokrenula akciju u kojoj su privedeni oni koji su rasturali i proizvodili tečni ekstazi, pa se tako i ova četvorka našla na meti – navodi sagovornik iz MUP.

Inače, sumnjalo se da je ova droga prodavana političarima, biznismenima i estradnim ličnostima.

Orgijanje sa decom

– Tečni ekstazi je u svetu poznat kao narkotik koji se koristi za orgijanje sa maloletnicima. Pretresom stanova koje su koristili, ali i objekta koji su iznajmljivali kod Glavne železničke stanice otkriveno je 4,5 litara droge, a otkriven je i imenik sa brojevima telefona poznatih ličnosti – ispričao je ranije izvor blizak istrazi. Zaplenjena droga mešana je s antifrizom, koji može biti smrtonosan, a vredna je oko 600.000 dinara.

Opasna droga

Deluje 11 sati

Gama-hidroksibutirat (GHB) droga je bez boje, ukusa i mirisa. Upotrebom samo dva do tri mililitra nakon desetak minuta kod žrtve izaziva omamljenost, ponekad mučninu, a zatim i gubitak pamćenja.

– Može da deluje i do 11 sati, ali se pamćenje vraća nakon tri do šest sati. Zbog ovakvog dejstva ovu sintetičku drogu koriste silovatelji – objasnio je ranije izvor.

Uhapšeni zbog droge… Radujković, Vraničić, Nasković i Kosanović

 

Dijaspora.news Izvor kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top