All for Joomla All for Webmasters
Srbija

MONSTRUOZNO Haradinajev brat javno priznao užasne zločine: Ubijao sam srpske vojnike kad god sam mogao, ŽAO MI JE ŠTO NISAM VIŠE

Predstavnik veterana takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Nasim Haradinaj, rekao je da se ne plaši Specijalnog suda i da javno priznaje da je ubijao srpske vojnike.

U emisiji “Frontal”, Haradinaj, koji je brat od strica kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, izrazio je revolt prema formiranju Suda za zločine OVK koji, kako smatra, jednostrano tretira ratne zločine.

On je rekao da se ne plaši takve institucije koja je, prema Haradinaju, nepravedno formirana, uspostavljena da sudi Albancima, a ne Srbima, za dela izvršena tokom poslednjeg rata na Kosovu, prenosi “Kossev”.

Prištinski sajt “Insajderi” objavio je u utorak da je Haradinaj izrazio bes zbog formiranja suda koji se po njegovoj tvrdnji “jednostrano bavi ratnim zločinima”.

– Ubijao sam srpske vojnike kada god sam imao prilike. Kažem porodici da mi je žao što ih nisam pobio koliko sam želeo. Žao mi je što su mi prijatelji ubijeni, ali mi je drago što sam ubijao Srbe – kazao je Nasim Haradinaj.

 (dijaspora.news/tanjug)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top