All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Monstrum koji je ubio ženu u Centru za socijalni rad, skočio pod voz! Horor na Tošinom bunaru

Ovoj nezapamćenoj tragediji prethodilo je dugogogodišnje porodično nasilje. Prema navodima rođaka, Milan je Olgu maltretirao od prvog dana braka, zbog čega je bio i u zatvoru

Milan L. (46) koji je juče ubio svoju suprugu Olgu L. u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu izvršio je samoubistvo.

Kako Alo! saznaje, Milan je, nakon brutalnog ubistva pobegao iz Centra i uputio se ka Tošinom bunaru, gde je potom skočio pod voz.

Podsetimo, Milan je juče izmao zakazani kontrolisani sastanak sa bivšom suprugom Olgom u Centru za socijalni rad. On je parkirao automobil ispred Centra, ušao u hol gde je sačekao Olgu, a kada je došla Milan ju je, naočigled njihovo troje dece, napao i snažnim udarcem kamenom u glavu ubio.

On se potom mirno udaljio iz Centra, a policija je odmah otpočela potragu za njim, javlja Alo!

Milan se nakon surovog ubistva uputio ka šinama, gde je skočio pod voz. Njegovo beživotno telo pronašla je ekipa Hitne pomoći dva sata iza ponoći.

Ovoj nezapamćenoj tragediji prethodilo je dugogogodišnje porodično nasilje. Prema navodima rođaka, Milan je Olgu maltretirao od prvog dana braka, zbog čega je bio i u zatvoru.

Prvi put je osuđen jer je pretukao Olgu, a drugi put je u zatvoru proveo dve godine jer je pretukao najstarijeg sina.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top