All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Mladi Britanci provalili u napuštene hotele u Hrvatskoj i izvodili vratolomije: Sve su zabeležili jednim snimkom (VIDEO)

Nekoliko mladih britanskih turista “upalo” je u napuštene hotelske komplekse u Dubrovniku, Cavtatu i Brionima. Onda su se tamo igrali “pravi” ruski rulet.

Naime, skakali su sa zgrada na zgrade, za višematarskih zidova, preskakali prepreke, a sve su to uredno snimali. Penjali su se trčali po ruševnim krovovima, iskakali kroz prozore, prava je sreća da se nisu polomili.

Neko će reći gde im je bila pamet jer su, kako se vidi i na snimku, u više navrata rizikovali da zadobiju ozbiljne povrede, a možda čak i da izgube živote.

No, ovo skakanje po krovovima nije izuzetak u Hrvatskoj, već trend je došao sa Zapada.

– Došli smo u Hrvatsku i išli smo u pet napuštenih hotela, plus još nekoliko mesta u Dubrovniku, Cavtatu i Brionima. Snimili smo još jedan video koji ćemo postaviti narednih nedelja – obećali su neustrašivi momci, koji su video sa opasnim vratolomijama objavili pre desetak dana na Jutjubu.

Inače taj “sport” se naziva “parkur” i ima brojne podvrste. Uglavnom cilj je u što kraćem vremenu proći zadate prepreke, penjući se po zidovima, klupicama, krovovima. U svetu se beleže brojne smrti mladih zbog tih egizbicija.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top