All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

MEDOJEVIĆU UKINUT IMUNITET, SPREMAJU MU HAPŠENJE: Poslanici DF ostali u Skupštini i poručili da će ga braniti do kraja!

Skupština Crne Gore ukinula je danas glasovima vladajućih partija imunitet poslaniku opozicionog Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću.

 

Zahtev tužioca da se ukine imunitet Medojeviću radi vođenja krivičnog postupka protiv njega, podržala su 42 prisutna poslanika, svi iz vladajućih klupa.

 

Raspravi su posle višemesečnog bojkota prisustvovali i poslanici DF koji su govorili oštro i uz uvrede. Salu su napustili uoči glasanja i saopštili da će u skupštinskom holu “sačekati hapšenje” poslanika Medojevića, za koje, međutim, i ne postoji nalog tužioca.

 

Jedan od čelnika DF Andrija Mandić je ponovio ocenu da je Crna Gora na “ivici građanskih sukoba” i saopštio da Front neće prihvatiti “na silu nametnutu temu” da je “kriminalna organizacija”.

 

” Nismo naivna organizacija kad nas neko ugrožava, a sad smo vrlo ugroženi… Ja vas molim da ne pređete granicu kojom će se uništiti Crna Gora”, kazao je Mandić.

Medojević je poručio da su poslanici doneli odluku o njegovom imunitetu na osnovu “laži glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

 

Poslanici Demokratskog fronta su ostali do daljenjeg u Skupštini Crne Gore, poručujući da će njihovog kolegu Nebojšu Medojevića braniti od svih.

(Dijaspora.news/vijesti.me)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top