All for Joomla All for Webmasters
hronika

MASERKA IZ CRNE GORE IZBOLA JE MUŽA PO STOMAKU: Zbog jednog užasnog detalja ceo BAR JE U ŠOKU!

Sudija za istrage Višeg suda u Podgorici odredio je pritvor za Dajan Ž. (61), ženu masera Iskendera Šudabajeva (61) iz Kazahstana koji je u nedelju oko 17 časova pronađen mrtav u iznajmljenom stanu u barskom naselju Bjeliši.

Prema saznanjima, okrivljenoj je određen pritvor nakon saslušanja, a stavlja joj se na teret izvršenje krivičnog dela, ubistvo.

Istog dana kada je ubijen maser, policija je uhapsila Dajan Ž, takođe iz Kazahstana, zbog sumnje da je ubila supruga.

Na telu masera bilo je više ubodnih rana u predelu trbuha koje su nanete nožem.

Nakon ubistva, Dajan je pozvala vlasnike kuće koji su zatekli strašan prizor, beživotno telo muškarca na maserskom stolu, pored kojeg je sedela Dajan držeći glavu u rukama. Policiju su pozvali vlasnici kuće.

– Kazahstanac je, kako je pokazala obdukcija, ubijen upotrebom hladnog oružja. Naneto je više ubodnih rana, usled kojih je preminuo, navode u Upravi policije.

Stradali i njegova supruga zajedno su radili masaže, zajedno provodili slobodno vreme, upućeni jedno na drugo, uvek vedri i nasmejani. I kobni dan po život masera, ličio je na sve prethodne i ništa nije ukazivalo na tragediju. Šta je razlog da supruga ubije muža još se ne zna.

Bračni par iz Kazahstana poznati su mnogim Baranima, a i žiteljima drugih crnogorskih gradova koji su namenski dolazili u grad pod Rumijom zbog masaža. Mnogima su pomogli svojim masažama.

 

 

Dijaspora.news/(Espreso.rs/Novosti)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top