All for Joomla All for Webmasters
Showbiz

Marinko Rokvić tukao Nadu Topčagić: Pevačica otkrila sve detalje skandala, i u kakvom je sada odnosu sa pevačem!

I dok svi misle da su danas najžešći sukobi na estradi, po svemu sudeći veći skandali dešavali su se pre 20, pa i 30 godina

Jedan od skandala na srpskoj estradi o kom se jako malo zna jeste žesto sukob koji su svojevremeno imali Nada Topčagić i Marinko Rokvić!

Reč je o fizičkom sukobu, kada je Marinko u kombiju tukao srpsku pevačicu, koja je pred našim kamerama progovorila o razlogu iz kog je Rokviću “pukao film”!

 

– Jesmo se potukli, počupao me je za kosu. Ja sam njega udarila u cevanicu. To se sve u kombiju dešavalo. A šta se dešavalo? Narod je bio okolo i tražio je slike, ja sam bile jedina žensko. Bio je tu Bora Drljača na turneji, Marinko i ja. Bili smo negde po Lici i po Hrvatskoj, svi smo išli jednim kombijem. I narod je počeo da traži slike, a žuri se na drugi koncert, kasnimo. Ijao, kad su svi opkolili kombi! Ja svima dajem slike, i odjedanput kaže Marinko: “Slušaj ti, kozo jedna! Šta deliš te slike?! Stalno kasnimo zbog tebe!”, a ja mu kazem: “Ćuti, bre, ti si ljubomoran na moj uspeh! Što tebi ne traže?!” Eto tako je došlo do toga – rekla nam je Nada.

 

Na pitanje da li su izgladili odnos posle incidenta, Nada je bez dlake na jeziku rekla da Rokvić danas ne razgovara sa njom.

– Sad je najžešće, sad ne pričamo, sad je kraj. Ne znam stvarno zašto se Marinko naljutio na mene, neću da ulazim u to. Poslala sam mu poruku, čula sam njegovu novu pesmu i samo sam mu poslala “Olična ti je pesma!”. I nema odgovora. Opasno je ljut na mene, opasno – otkrila je Topčagićeva.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top