All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

MALIŠANI IZ TIVTA ODRŽALI LEKCIJU ODRASLIMA: Kad se deca udruže i pobune, to izgleda ovako! (VIDEO)

Stanari zgrada u naselju Seljanovo u Tivtu juče su bili svedoci neobičnog protesta-oko 20 mališana okupilo se na obližnjem parkingu protestujući jer nadležni neće da im naprave igrališta ispred zgrada.

Mališani su sa pištaljkama glasno uzvikivali “Hoćemo igrališta”, a u jednom trenutku došla je i policija da “smiri” situaciju.

Bunt najmlađih građana tivatskog naselja izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a svi ih podržavaju u njihovim zahtevima, budući da deca neće da se igraju na betonu i asfaltu.

 

“Pola veka posle studentskih demonstracija u tadašnjoj Jugoslaviji, omladina je opet odlučila da izrazi revolt”, stoji jedan od komentara na društvenim mrežama.

Prema nezvaničnim informacijama, deca su protestovala zbog stanara koji se buni da se izgradi dečje igralište ispred zgrade u ovom naselju. Ispred te zgrade ima dovoljno prostora da se napravi mali travnjak gde bi deca mogla da uživaju.

 

Iz tivatskog Komunalnog preduzeća navodno je bilo najavljeno postavljanje mobilijara, ali su odustali nakon što se nezadovoljni stanar pobunio.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top