All for Joomla All for Webmasters
Srbija

MALIŠAN NASTRADAO PRED 8. ROĐENDAN Majka dečaka neutešna: Nisam ni znala da ga otac vodi u Prokuplje

Mali Mladen Gušljatović iz sela Zlot kod Bora, umesto da 5. oktobra sa drugovima proslavi osmi rođendan nastradao je u stravičnoj nesreći kod Prokuplja, kada je sa ocem stao pored lekovite “Suve česme” kako bi natočio vodu.

– Suprug i ja smo razvedeni. On je došao u nedelju po našeg sina ali nisam znala da će da ga vodi u Prokuplje – kaže Sanela Gušlješević, majka nastradalog mališana koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju popodne dogodila na putu Prokuplje-Mala Plana.

Mladen GušljatovićFOTO: RAS SRBIJA
Mladen Gušljatović

Ona objašnjava da je Centar za socijalni rad odredio da deca nedelju dana borave kod nje, a nedelju dana kod oca.

– Deca su nedelju dana kod mene u Zlotu a nedelju dana kod oca u Boru, jer je tako i odredio Centar. Imamo i ćerkicu od šest godina. Ništa još ne znam. Kako je moje dete poginulo? Ne mogu ni da pričam, jako mi je teško – kroz suze jedva govori neutešna majka.

Sanela GulješevićFOTO: RAS SRBIJA
Sanela Gulješević

Da podsetimo, nesreća se dogodila kada je dečakov otac Nenad kod mesta “Suva česma” zaustavio vozilo da natoči vodu na česmi.

Mesto na kome se dogodila tragedijaFOTO: SCREENSHOT
Mesto na kome se dogodila tragedija

Dečak je ostao u vozilu dok su otac i još jedan čovek koji je bio sa njima u kolima izašli da natoče vodu. Međutim, u jednom trenutku mališan je izašao iz automobila i krenuo sam da prelazi kolovoz, kada je na njega automobilom marke „volvo“ naleteo B.P. koji se kretao iz pravca Kuršumlije ka Prokuplju. Od zadobijenih povreda, dečak je preminuo na licu mesta.

Vozaču je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nesrećni dečak biće sahranjen na groblju u Zlotu.

(dijaspora.news/blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top