All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

Makedonka pušila džoint na ulici, sprdala se kako joj niko ništa ne može, a onda…

Ovo je zdravo, nikoga do sada nije ubilo, leči rak, parkinsonovu bolest, govorila je devojka.

Toliko dobru karmu imam i Bog me voli, niko mi ništa ne može, nisam završila u zatvoru, govorila je devojka dok je hodala ulicama Skoplja pušeći marihuanu, ali se grdno prevarila. Zahvaljujući video klipu koji je postavila na Fejsbuk stranici, policajci su je juče popodne locirali u Gradskom parku, legitimisali i priveli.

Svedok hapšenja devojke bila je Kristina Mačkić, novinarka portala dosie.mk, koja je sa mobilnim telefonom napravila nekoliko snimaka privođenja. Policija je i nju legitimisala i naredila joj da izbriše fotografije, što je ona i uradila, ali će o tome obavestiti Udruženje novinara Makedonije.

– Iako sam se uredno predstavila da sam novinar, prinudili su me da pred njima izbrišem fotografije,a potom su mi uzeli telefon da provere da li sam ih sve izbisala. Nije im značilo ni to što su oni bili slikani sa leđa, tako da se ne bi mogli prepoznati. Ponudila sam se da i ja pođem sa njima u Policijsku stanicu, ali za to nisu hteli ni da čuju. Otišli su sa devojkom – izjavila je Kristina Mačkić za makedonsku novinsku agenciju Makfaks.

Policajci su objasnili da su devojku pratili. Ujutro su je potražili kod kuće, ali nisu uspeli da je nađu, pa su popodne otišli u Gradski park gde se na Dan marihuane, 20. april, održavao festival “Konopfest” pod motom “Jedna biljka, jedan život”. Oganizatori festivala se bore za dekriminalizaciju kanabisa, a tu akciju danima unazad podržavaju i brojne javne ličnosti u Makedoniji.

Podržala ju je i devojka koja se pre privođenja, sa mobilnim telefonom snimala dok je pušila marihuanu hodajući ulicama Skoplja i taj video klip objavila na Fejsbuku.

– Ovo je zdravo, nikoga do sada nije ubilo, leči rak, parkinsonovu bolest… – govorila je devojka.

Ona se pohvalila da kuva i jela sa kanabisom i da pravi najbolje ulje u Makedoniji sa kojim je, kaže, spasila puno ljudi.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top