All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

MAJKA OSTAVILA DECU U POSLASTIČARNICI U PLAVU: Kupila im kolače i pobegla na Kosovo! CRNA GORA U ŠOKU!

Majka S.A. poreklom sa Kosova, ostavila je u ponedeljak, 3. septembra, svoje dvoje maloletne dece, sina od tri i ćerku od devet godina, u jednoj poslastičarnici u Plavu i potom pobegla. Ona je posle napuštanja dece otišla na Kosovo, gde se, kako se pretpostavlja, i sada nalazi.

Naručila je deci, sinu od tri i ćerki od devet godina, kolače, i ubrzo pod izgovorom da treba nešto da vidi i da se odmah vraća, jednostavno nestala.

Deca su preplašena i uplakana pronađena na ulici ispred poslastičarnice oko 14 časova, odakle su ih preuzeli službenici policije i Centra za socijalni rad. S obzirom na to da su deca od različitih očeva, njih je policija pozvala i obavestila ih o situaciji, nakon čega su preuzeli mališane i poveli ih kući.

“Tačno je da se događaj desio i da je jedna majka ostavila dvoje dece. Mi smo ih odmah nakon saznanja zbrinuli sa policijom, te obavestili očeve. Deca su sada kod njih, ali više informacija možemo poslati samo zvaničnim putem”, kazala je Đukić.

Očevi dece, čiji je identitet poznat redakciji Dana, potvrdili su priču i rekli da su deca sada kod njih i da traže puno starateljstvo nad mališanima jer smatraju da je majka počinila krivično delo zanemarivanje deteta.

Prema rečima I.P. koji je otac devojčice od devet godina, mališani su u poslastičarnici ostavljeni oko 10 sati ujutro, a tek četiri sata kasnije ih je pronašla policija uplakane i preplašene. On kaže da je njegova ćerka u jako lošem stanju, te da traži od nadležnih organa da on ubuduće bude jedini staratelj.

Otac mališana od tri godine F.R. navodi da je zahvalan ljudima iz policije što su ga brzo obavestili nakon pronalaska deteta. On navodi da je od policije tražio potvrdu da je preuzeo dete, ali mu je nisu dali. I on je kazao da se obratio sudu da bude staratelj detetu jer ne želi da se ovo ponovi.

(dijaspora.news/cdm.me)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top