All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Majka monstrum dobila 33 godine zatvora zbog ubistva sina Denisa (3), a njena saučesnica (15) uskoro izlazi na slobodu

Nakon što se branila ćutanjem, Kjara je u završnici postupka odlučila da progovori i pred sudom da iznese odbranu. Kjara Rojnić nepravosnažno je osuđena na 33 godine zatvora zbog ubistva sina Denisa (3). Hladnokrvno je podela presudu. 

Maloletnica (15), koja je učestvovala u ubistvu, dobila je najviše do 3 godine u popravnom domu u Požegi, što znači da će za godinu i po dana biti slobodna.

Kjaru su na sud doveli zajedno sa maloletnicom i obe su imale lisice na rukama. Nakon što su Kjari izrekli presudu, ispraznili su sudnicu zbog zaštite identiteta 15-godišnjakinje.

Županijskom sudu u Puli dopunom psihijatrijskog veštačenja i završnim govorima završen je postupak protiv Kjare Pašić (33) i maloletnice (15), optuženih za teško ubistvo Kjarinog sina Denisa Pašića (3). Budući da je postupak zatvoren za javnost, u sredu se nije moglo saznati doznati šta su veštaci govorili.

Kjara se branila ćutanjem tokom većeg dela suđenja Printskrin: HRT

Kjarin advokat Ivica Senjak tek je rekao kako je postupak bio korektan i potvrdio da će sudsko veće na čelu sa sudijom Gabrijelom Marčeta Ferić u petak biti izrečena presuda, piše 24sata.hr.

Nakon što se branila ćutanjem, Kjara je u završnici postupka odlučila da progovori i pred sudom da iznese odbranu. Odbila je da odgovora na pitanja tužilaštva, ali detaljno je odgovarala na pitanja sudskog veća kako bi objasnila okolnosti Denisove smrti.

Malenog Denisa je brutalno ubila majka Printskrin: HRT

Podsetimo da se Kjara i njena maloletna saučesnica terete da su 23. maja 2017. godine u stanu u Puli ubile malog Denisa (3). Kako bi pokušale da prikriju zločin, dečakovo beživotno telo odvezle su do obale i bacile u more. Majka je potom njegov nestanak prijavila policiji. Drugog jutra se slomila i policajce odvela do tela.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top