All for Joomla All for Webmasters
hronika

MAJA OTIŠLA NA RODITELJSKI SASTANAK, PA NESTALA BEZ TRAGA: Sin poslednji video majku, a MUŽ NE VERUJE U PRIČE KOJE KRUŽE!

Maja Ivanović Dimić iz kruševačkog mesta Pepeljevac je u utorak prepodne otišla iz kuće i od tada se nikome nije javila. Muž i dvojica sinova, od 17 i 15 godina, zabrinuti su, jer ne znaju ništa o njoj.

Prema rečima njenog supruga Ivice Ivanovića, jedan od sinova je video majku tog dana u školi, na roditeljskom sastanku, a potom je, navodno, u 15.15 prešla granicu na prelazu Horgoš. Suprug, koji je kamiondžija i kako sam kaže, vozi po belom svetu, na pitanje šta je moglo da se desi sa suprugom kaže:

– Verujte da ne znam. Čuo sam da je navodno otišla s nekim momkom iz svoje mladosti. Pa, kojim momkom, kad smo mi u braku 20 godina, od njene 15-te? A pre nego što je otišla, zvala me njena drugarica da mi kaže da se moja žena sprema da pobegne za Beč. Ona nema ni Fejsbuk, ni Viber, ni Whatsapp, ništa, nije imala ni pasoš – priča muž.

 

NESTALA..MAJA IVANOVIĆ (DIMIĆ)Nestala u utorak 10.9 .2019 pre podne. Ako neko bilo šta sazna ili je vidi molimo da nam javi. Kontakti0621633771 Ivica( viber,Wats up)0691644027 Stefan

Gepostet von Jelena Merilin Jjs Simonovic am Donnerstag, 12. September 2019

 

Prema njegovim rečima, ne zna šta da misli. Sinovi su mu, kaže, u teškom stanju jer ne znaju šta je s majkom. On planira da u ponedeljak, jer se tada vraća kući, ode u policiju i prijavi nestanak. Kako tvrdi, njegova majka je već bila i policija je sačinila zapisnik.

– Noć pre nestanka smo pričali telefonom, do 3 ujutru, pitao sam je da li im nešto fali, jer ja radim da zaradim za celu porodicu. Ništa mi tada nije rekla – priča Ivica Ivanović.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Telegraf

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZDVAJAMO

To Top