All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Ljudi leteli preko nekoliko redova dok se ori “Ubij Cigana”: Objavljen snimak tuče koja je prekinula meč Budućnost – Zvezda (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Budućnost u Podgorici, a meč je u senci nereda na tribinama.

Naime, na početku druge četvrtine došlo je do gužve na tribinama, a crnogorski mediji prenose da je viđena tuča kod sektora gde se nalaze Varvari. Sa tribina se čulo i ”ubij cigana”.

”Vijesti.me ”takođe javljaju da je policija izvela trojicu navijača van hale, a pretpostavlja se da su to bili navijači Zvezde.

Obojica trenera, Milan Tomić i Aleksandar Džikić, povukli su igrače na klupu u tom trenutku. Malo kasnije, Zvezda je došla do ubedljive pobede sa 87:71.

Posle utakmice, objavljen je i snimak na kome se vide prizori tuče, u kojoj su čak pojedinci leteli po nekoliko redova. Roditelji su u neverici pokušavali da zaštite decu i prekrivali im oči, dok su se najratoborniji spustili do same ograde i nastavili da se pesniče.

Sve to dešavalo se dok su policajci i pripadnici obezbeđenja statirali. Tek nešto kasnije su i pripadnici žandarmerije prišli, kada se već sve stišalo.

(dijaspora.news/telegraf.rs)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top