All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Ljubiša Samardžić operisao mozak: Smoki, IZDRŽI

Čuveni glumac i reditelj Ljubiša Samardžić operisan je juče u Kliničkom centru Srbije, a prema najnovijim informacijama, postoperativni tok teče dobro.

Operaciju na glumčevom mozgu je izveo tim najboljih ljekara, a hirurška intervencija je trajala nekoliko sati. On trenutno leži na intenzivnoj njezi neurohirurškog odjeljenja KCS-a i očekuje ga duži oporavak, saznaje Alo.

Ljubiša, ili kako ga svi zovu Smoki, prije tri nedjelje je osjetio određene zdravstvene tegobe, poslije čega je primljen u bolnicu. Još uvijek se ne zna tačno o kakvim je tegobama riječ, ali se zna da je operacija izvedena po hitnom postupku.

“Operacija je dobro protekla i tokom nje su svi životni parametri Samardžića bili u redu. Doktori su zadovoljni kako je protekla operacija i rani postoperativni tok protiče onako kako su ljekari predvidjeli. On je van životne opasnosti i o njemu brine najboli tim, koji sve vrijeme provjerava Ljubišino stanje i prati oporavak”, otkrio je izvor iz Kliničkog centra Srbije za Alo.

 Budući da se radi o ozbiljnoj intervenciji, izvor iz KCS je otkrio da će glumac sigurno narednih dana ostati u bolnici.

“Ljubiša je juče bio prvi na programu za operaciju i hirurški zahvat na njegovom mozgu je izveden uspješno. Očekuje ga dug oporavak, zbog čega će narednih dana biti hospitalizovan”.

Uz glumca je sve vrijeme bila njegova supruga Mira.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top