All for Joomla All for Webmasters
Magazin

LJUBAV CVETA: Udaje se Nevena Božović, njen izabranik je zgodni pilot iz Crne Gore (FOTO)

Naša pevačica Nevena Božović već godinu dana uživa u ljubavi sa zgodnim pilotom iz Crne Gore, Nikolom Ivanovićem. Iako do sada nije isticala svoj emotivni život u prvi plan, njena romansa sa bogatim i uspešnim Budvaninom izašla je u javnost. Ona je priznala da je jako zaljubljena i da je njen sadašnji izabranik nešto najlepše što joj se dogodilo u životu.

Nevena je govorila, kako je svesna svojih kvaliteta i samim tim je želela da pored sebe ima nekog ko joj parira u svemu. Izgleda da joj se želja ostvarila u potpunosti, jer ovaj ljubavni par će krunisati svoju ljubav na proleće!

Nevena i Nikola će se zakleti na večnu ljubav u aprilu 2019. godine, pripreme su već uveliko u toku, svi su veoma srećni i uzbuđeni zbog venčanje, a svadbena ceremonija održaće se u hotelu “Avala”, rekao je izvor za portal Srbijadanas.

Podsetimo se, u avgustu ove godine, Nevena je zajedno sa svojom porodicom i izabranikom srca, uslikana u Budvi na ručku, tokom kojeg su se, prema pisanju medija, upravo dogovarali oko veridbe i detalja za buduće venčanje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top