All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Lepa Srpkinja ima impresivnu svetsku karijeru: Svi je znaju kao Lady Lee, a sada se vraća u svoj rodni grad (FOTO)

Posle mesec dana intenzivne azijske turneje Lady Lee se vraća u njen rodni grad Novi Sad da napravi haos na Main Stage-u Exita ove subote sa kolegom DJ Snake-om.

Lady Lee je devojka koja gradi impresivnu muzičku karijeru van granica Srbije i koja je našu zemlju stavila na mapu komercijalne muzike. Svaki put kada dođe u Srbiju iznenadi domaću publiku specijalnim nastupom, a ova godina je za nju puna uspeha budući da već beleži više do 80 nastupa van granica Srbije. Većina ih je na azijskom kontinentu, gde je doživljavju kao njihovu zvezdu zbog imena i imidža koji fura.

https://www.instagram.com/p/By5Y2TFCtt6/?utm_source=ig_embed

Velike festivalske bine već su joj obeležile prvu polovinu godine, a Lady Lee želi da ostavi svoj pečat i na closing setu Main Stage Exit-a ove subote. Na stage dolazi i njen kolega i muzički mentor DJ Snake, koji radi sa poznatim svetskim imenima – Cardi B, Selena Gomez, Tyga, Migos i mnogi drugi.

https://www.instagram.com/p/By3QVraC2qU/?utm_source=ig_embed

Lady Lee takođe beleži veliki uspeh u njenoj muzičkoj produkciji i distribuciji kroz Fly By DJ agenciju koja je prva platforma u Srbiji koja pruža podršku za mlade muzičke producente i izvođače da plasiraju svoju muziku na svetskim DJ binama.

https://www.instagram.com/p/ByNbfHbCCwI/?utm_source=ig_embed

Takođe, ove godine će prvi put na Main Stage-u biti DJ Pessto, mlada nada Electro muzike i jedan od vodećih producenata u svetu sa muzičkom distribucijom na Spinnin Records. Ništa ne može da prođe bez velike podrške Divolly and Markward koji su dobili jedan od najboljih termina na Main Stage-u Exita odmah posle DJ Duo Chainsmokers.

 

Dijaspora.news/Nasiusvetu.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top