All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Lepa Danijela je profesorka biologije iz Šida: Ostavila je svoju diplomu u vitrinu i uzela volan u ruke. Sada ima posla preko glave (FOTO)

Profesorka biologije iz Šida krenula na obuku vozača za C kategoriju.

Profesorka biologije iz Šida Danijela Braković (32) odlučila je da na šabačkom poligonu za obuku vozača za C kategoriju ostvari san iz detinjstva.

– Nova godina je, praznici, vreme je da uradim nešto lepo za sebe, da promenim nešto u svom životu, a naravno, pored ljubavi, tu su i finansije, inače ja radim, imam stalni posao, u dve osnovne i srednjoj školi – kaže profesorka biologije za RTS.

Kako se u šabačkom kraju u kamionima uglavnom mogu videti muškarci, ne iznenađuje to što je Danijela prva devojka koja je posle pet godina upisala za C kategoriju.

– Lepo se snašla u toj velikoj kategoriji, malo žena upisuje te kategorije koje su teške – kaže Zorica Srnić, instruktor u jednoj auto-školi.

Kako je kamion težak 12 tona, najveći izazov vozačima je skretanje udesno.

Printskrin: www.rts.rs

– Sve je samo vežba, ako ste uporni i ako znate šta hoćete, to je sve savladivo, kada radite ono što volite, onda pratite samo to, ljudi koji su meni bliski podržavaju me, i to mi je najbitnije – kaže Danijela Branković.

Da se Danijela ne zaustavlja pokazuje i to što pored kamiona sa prikolicom, želi da nauči da upravlja i autobusom.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top