All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Lažni princ Stefan Černetić dobio lažnog naslednika Makedonije i Crne Gore i dao mu moćno vladarsko ime

Lažni princ Makedonije i Montenegra Stefan Černetić, koji je izmišljenom titulom prevario pola Evrope, nedavno se oženio i dobio sina, za koga tvrdi da je naslednik Crne Gore, Makedonije, Srbije, Vlaške, Vojvodine, Albanije, Bugarske i Grčke – ni manje, ni više. Beba je dobila ime Konstantin Dvanaesti!

Rođenje sina Černetić (koji se sada potpisuje i kao Crnoević) predstavio je kao nastavak loze.

– Nova kraljevska beba u carskoj kući Crne Gore i Makedonije. Crna Gora će jednog dana imati naslednika trona. Živelo njegovo kraljevsko veličanstvo princ Konstantin – napisao je krajem aprila lažni princ, koji za sina izgleda ima određene pretenzije.

Ni kriv, ni dužan, mali “kraljević” odmah je dobio i svoj grb i odoru, a samo dve nedelje posle rođenja – i “krune” Vlaške i Vojvodine.

sa svakom novom slikom koju objavi, tata mu dodeli još po neku zemlju kojom jednog dana treba da vlada.

– Da obeležimo rođenje Njegovog carskog kraljevskog veličanstva princa Konstantina, prestolonaslednika Crne Gore, Makedonije, Albanije, Srbije, Bugarske i tako dalje, Kraljevska kuća mu je obezbedila komemorativne medalje – piše kraj fotografije iz juna.

Malo kasnije dodaje da je dečak naslednik i Grčke.

A potom:

– Njegovo carsko kraljevsko veličanstvo princ Konstantin od Crne Gore i Makedonije najmlađi je monarh danas u Grčkoj. On je Černetić, ali takođe i Anđel Flavije Komnin Paleolog Laskaris, de jure Konstantin Dvanaesti – napisao je Stefan.

Bebu je pre nekoliko dana u Ohridu krstio Arhiepiskop makedonski, dok se nekoliko nedelja ranije venčali i dečakovi roditelji Stefan i Karola (Hara). Iako se ova žena, po svemu sudeći Grkinja, sama ne predstavlja lažnim titulama, njen suprug to revnosno radi za nju.

PRIPADNIK EMINENTNOG BEOGRADSKOG PLEMSTAVA I POTOMAK JULIJA CEZARA

Podsetimo, Černetić je bio glavna tema medija prošlog leta, kada se saznalo da je služeći se izmiščjenom titulom izboksovao sebi besplatne večere, glamurozne prijeme, ekskluzivna mesta na trkama u Monaku. Na svom nevešto napravljenom sajtu, tvrdio je i da je “pripadnik eminentnog beogradskog plemstva“i “potomak cara Konstantina i Gaja Julija Cezara”, a ljudi su na to padali.

Najveći ponos mu je, izgleda, bio susret sa plejboj zečicom Pamelom Anderson, koju je čak i odlikovao, proglasio kontesom i “velikom damom Crne Gore“, a čija slika i dalje krasi njegov Fejsbuk profil.

A o prevari se saznalo kada je, kao prestolonaslednik makedonskog trona, u jednom hotelu u Italiji napravio pozamašan račun i otišao. Menadžer je dug prosledio Ambasadi Makedonije, odakle je stigao odgovor hladan kao tuš – “ne šaljite nam račune, princa nemamo, a i sigruno ga ne delimo sa Crnom Gorom”.

Sve je prijavljeno policiji, koja je Černetića uhapsila i kod njega falsifikovane pasoše, državnička obeležja, nalepnice diplomatskog kora…

On je uhapšen, ali ne i osuđen, te je vrlo brzo nastavio svoju šaradu.

(dijaspora.enws/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top